Londonban megrendezték a 2023-as Fashion Awards eseményét. A gálán minden évben a divatvilág legfontosabb szereplői vesznek részt, így Palvin Barbi sem hiányozhatott a vendéglistáról! 

Palvin Barbi ruhája alig takart 

A divatrajongók imádják Palvin Barbi stílusát, hiszen a hétköznapokban sokszor laza, de csinos, míg a vörös szőnyegen nagyon szexi. Mindig csodás ruhákban jelenik meg, nyáron például Velencében keltett feltűnést. A Londonban megrendezett eseményre pedig egy igazán dögös ruhában érkezett.

Palvin Barbi feketét viselt, ami tőle nem szokatlan. De a ruha anyaga, már annál inkább meglepő. A felsőrésze hálós anyagból készült, a szoknya is textúrált volt, de az nem látszott át. Felül viszont nem sokat takart, bár Barbi nem villantott benne, ez a ruha különösen merésznek számít tőle. 

Az eseményre a Self-Portrait készítette neki az egyedi ruhát, amivel sokakat lenyűgözött. Mivel egy nagyon látványos darabról van szó, így csupán pár gyémánttal egészítette ki a szettjét. A fodrásza csak kiengedte a haját, így semmi sem vonhatta el a fotósok figyelmét a különleges ruháról!