Sokan meglepődtek, amikor Piqué felvállalta a kapcsolatát Clara Chiával. Az információk szerint vele csalta meg Shakirát, ezért az énekesnő rajongói ezt nagyon tiszteletlen dolognak tartották. A párról azóta többször is készültek lesifotók, ezek alapján nagy közöttük a boldogság. Most a nőt mégis azzal vádolják, megcsalta a focistát. 

Piqué és Clara Chia között vége mindennek? 

Pár nappal ezelőtt jelent meg a hír az egyik katalán hírportálon, hogy Clara Chia máris megcsalta a focistát. A Sport információ szerint Pep Guardiolával tartott fenn kapcsolatot a nő, aki korábban Piqué edzője volt. A helyzetet pedig csak tovább bonyolítja, hogy Clara Chia és Guardiola gyerekei egy iskolába jártak, innen ismerik egymást

Bár az eredeti cikk már lekerült, sok hírportál átvette az információt. Clara Chia és Piqué még nem szólaltak meg az ügy kapcsán. A Sport szerint a megcsalás Clara Chia részéről szándékos volt, ezzel akart visszavágni a sportolónak, amiért ő viszonyt folytatott az ügyvédjével.

Sokáig csak a vitákról lehetett hallani

A megcsalással kapcsolatban még senki sem nyilatkozott, de Clara Chiát emiatt most még többen támadják. A párosról korábban is furcsa hírek jelentek meg, többen látták őket nyilvánosan vitatkozni. Állítólag még egy repülőút alatt is összevesztek. Ezután készültek a szerelmes lesifotók, ezzel oszlatták el a pletykákat. 

Piqué pár héttel ezelőtt egy interjúban mesélt először a kapcsolatáról, akkor azt mondta, nagyon boldog és kiegyensúlyozott. Azt is elárulta, nem foglalkozik a kommentekkel, számára ezek az emberek nem számítanak. Részben emiatt, hatalmas gyűlöletcunami zúdult rá


(via)