Hihetetlen pletyka kapott szárnyra! Állítólag Shakira és Chris Evans randizgatnak. A legérdekesebb az egészben, hogy nemrégiben a színész arról beszélt, hogy nagyon vágyik már a szerelemre, valakire akivel leélheti az életét. Nos, elképzelhető, hogy Amerika Kapitány már meg is találta az igazit?

Ezt szúrták ki a rajongók

Állítólag pont azon a napon követte be egymást a két sztár az Instagramon, amikor kiderült, hogy az énekesnő és Gerard Piqué 12 év együttlét után szakítottak. Most pedig mindenki azt találgatja, hogy vajon felvették-e a kapcsolatot egymással azóta.

Egy interjúban kérdezték róla

Nemrég egy interjú során megkérdezték Christől, hogy mit gondol Shakira és Piqué szakításáról. A színész azt válaszolta, hogy még nem volt lehetősége találkozni az énekesnővel, de hatalmas rajongó. 

Az internet felrobban tőlük

Amióta futótűzként terjed a hír, hogy a két világsztár egy párt alkot, a rajongók sem bírnak magukkal. Rengetegen kommenteltek azzal kapcsolatban, hogy mennyire szeretnék együttlátni Shakirát és Chris Evanst. 

Csak azt akarom, hogy Shakira és Chris együtt legyenek

- írta egy kommentelő.

A szuper páros, akikre vártunk

- kommentelte valaki más. 

Chris, kérlek hívd el Shakirát vacsorázni

- reagált egy másik hozzászóló.

Sejtelmes interjút adott

Mint megírtuk, hiába emlegetik Hollywood legnagyobb szívtiprójaként Chris Evanst, a népszerű színész most már a szerelmet keresi. A karrierje azonban nagy hatással van a magánéletére is.  

Szeretem, amit csinálok, és minden energiámat beleadom. De  ez az iparág is tele van kétségekkel, tétovázással és újratervezeéssel, és jó lenne valaki olyan, akivel megoszthatom az egész lényemet 

- mondta az interjúban.

A kérdés már csak az, hogy ezt a bizonyos személyt Shakira személyében megtalálhatta-e a sztár vagy csupán a rajongók képzeletének a szüleménye az új dream couple?

Via