Alig egy hónapja annak, hogy fény derült Shakira és Gerard Piqué szakítására, de úgy tűnik, hogy az elválás egyáltalán nem mondható békésnek. Habár az énekesnő és a focista sosem házasodtak össze, de két gyermekük született, akikkel kapcsolatban eddig nem tudtak megegyezni.

Piqué lépett

Állítólag Piqué azt szeretné, ha a gyerekek inkább nála lennének, ezért már tett is lépéseket annak érdekében, hogy a felügyeleti jogot megszerezze. A probléma az, hogy a szakítás után Shakira inkább Miamiban képzelné el az életét a gyerekekkel, Sashaval és Milannal. Piqué azonban az FC Barcelona egyik sztárfocistája, így esze ágában sem lenne a tengerentúlra költözni. 

Ezért szeretne Shakira költözni

Az énekesnő nem érzi jól magát Katalóniában, ugyanis nincsen túl sok barátja. Miamiban pedig ott lenne a családja és a barátai is, valamint korábban is ott élt, mielőtt összejött a focistával. A gyerekek azonban Barcelonát ismerik az otthonukként.

Nem viheti őket külföldre

Mint korábban megírtuk, a viszony annyira elmérgesedett az egykori pár között, hogy Shakira még nyaralni sem viheti külföldre a gyerekeket, legalábbis külön engedélyt kell kérnie Piquétől. Az énekesnő az idei nyarat mindenképpen Floridában akarta tölteni a gyerekeivel, ám úgy tűnik erre nem lesz lehetősége..

Via