Hiába a több száz milliárdos vagyon, a gyönyörű spanyol villa és a cuki gyerekek, Shakira és Piqué 12 éves kapcsolata úgy néz ki, hogy csak egy látszatboldogság volt, és már évek óta megromlott közöttük a viszony. Ez bizonyítja az is, hogy a focista rendszeresen eltékozolta  Shakira hihetetlenül nagy vagyonát és folyamatosan kölcsönkért a feleségétől ilyen-olyan kamuvállalkozások elindításához , aminek az utóbbi időben az énekesnő azonban már nem tett eleget. 

Shakira jelenleg a rémálmait éli

Az már csak az utolsó csepp volt a pohárban, mikor a focistát több pincérnővel is intim helyzetben találták Barcelona elit klubjaiban és fényt derült arra is, hogy Piqué tényleg megcsalta a gyönyörű kolumbiai énekesnőt. Sajnos Shakirát olyannyira megviselte a dolog, hogy kórházba is került miatta  ám a világ egyik leggazdagabb énekesnőjét sem kell félteni, ha a saját és a gyermekei boldogságáról van szó!

Shakira nemrég ugyanis falat építetett a barcelonai háza köré, hogy még véletlenül se kelljen érintkeznie a szomszédban lakó Piqué szüleivel, nemrég azonban elhatározta, hogy új életet kezd Miami-ban, ahol a focistával való megismerkedésükkor is lakott. Igen ám, de Piqué és Shakira között olyannyira elmérgesedett a viszony, hogy a focista megtiltotta az énekesnőnek, hogy kivigye az országból a gyermekeiket…

Már nyaralni sem viheti a gyerekeit

A pár gyermekei, Milan és Sasha jelenleg iskolai vakációjuk töltik, Shakirának pedig egy kacsalábon forgó rezidenciája van Floridában, ahová két hónapra el akarta vinni a gyerekeit, ám Piqué ezt szabályosan megtiltotta az énekesnőnek. Shakira keze pedig sajnos meg van kötve, mert a szomszédos házban laknak Piqué szülei, akik állandóan a nyakára járnak és folyamatosan a gyerekekkel akarnak lenni – valószínűleg azért, hogy a kis csemetéket Shakira ellen hangolják.

Még nem lehet tudni, mi lesz a botrányos szakítás vége,  mert Shakira és Piqué soha nem kötöttek házasságot (állítólag pont azért, mert Shakira védeni akarta a saját vagyonát), ám az biztos, hogy az énekesnő mindannyiunk szakításos rémálmát éli, amiből nem lesz egyszerű a kiút. 

Via