Az egész világot meglepte, amikor kiderült, hogy Shakira és Piqué tizenkét év után szakítottak. Nagy port kavart az ügy, tekintve, hogy a sztárfocista megcsalta gyerekei anyját egy jóval fiatalabb csajszival, akivel azóta is együtt vannak.

Az elmúlt hetekben rengeteg hír látott napvilágot, amikből egyértelműen kiderült, hogy a két híresség durván haragszik egymásra: vitatkoztak a közös vagyonon, de a gyerekek ügyében sem tudtak egyelőre megegyezni.

Kivételt tettek

Úgy tűnik azonban, hogy fiúk, Milan kedvéért sikerült néhány órára félretenni a haragot, ugyanis a minap a kissrác baseball meccsén vettek részt. Igaz, Shakira a pálya egyik oldalán drukkolt a barátaival, míg Piqué a másik oldalon, teljesen külön szurkolt, mégis a lehető legnagyobb nyugalomban és békében telt a közös program.

Shakira láthatóan jobban van

Bár az elmúlt hetekben úgy tűnt, Shakira került jobban padlóra a szakítást követően, most mégis az énekesnő volt az, aki sokkal vidámabbnak és kiegyensúlyozottabbnak látszott. 

Shakira nemrégiben exkluzív interjút is adott, amelyben elmondta, hogy élete legsötétebb időszaka volt ez, hiszen a szakítás mellett édesapja betegségével, és az őt ért adócsalási vádakkal is meg kellett küzdenie. Ezzel szemben Piqué felhőtlenül élvezte új barátnője társaságát. A fotók alapján mégis úgy tűnik, hogy a sztárfocista nem épp legboldogabb korszakát éli...

Via