Márciusban derült ki, hogy megszületett Suki Waterhouse és Robert Pattinson első közös gyermeke. A sztárpár eddig nem jelentette be hivatalosan a dolgot, csupán lesifotók készültek róluk egy babakocsival. Most azonban a színésznő posztolt egy aranyos fotót!

Megszületett Suki Waterhouse és Robert Pattinson első közös gyermeke 

Suki és Robert 2018-ban kezdtek el randizni, akkor jelentek meg róluk az első pletykák, de sokáig nem erősítették meg a híreszteléseket. Nem sokat lehetett tudni a kapcsolatukról, a vörös szőnyegen is nagyon ritkán jelentek meg együtt. Suki 2023-ban viszont annyit elárult, hogy ő és Robert abban az évben költöztek össze. 

2023 őszén kezdték el pletykálni, hogy a színésznő várandós, és több fotó is készült róla, amelyeken gömbölyödött a hasa. Sokáig nem nyilatkoztak a sztár várandósságáról, végül novemberben, egy koncerten árulta el Suki, hogy valóban várandós. Március végén Los Angelesben készültek róluk fotók, a felvételeken Robert egy babakocsit tolt. 

A képek alapján egyértelmű volt, hogy megszületett a sztárpár gyermeke, de eddig ők még nem erősítették meg a hírt. Most Suki megtörte a csendet, és feltöltött egy fotót az Instára. 

Üdv a világban angyal

– írta a sztár fotóhoz. 

A színésznő egyébként nem árulta el a gyermekük nemét, nevét, vagy éppen azt, hogy pontosan mikor született. A rajongók ezen nem lepődtek meg, hiszen eddig is nagyon privátként kezelték a magánéletüket. Sokan gratuláltak nekik, többek között hírességek is írtak pár kedves sort. 


Via