Közeleg az Earthshot Prize gálája, amit idén Szingapúrban rendeznek meg. Az esemény miatt Vilmos herceg is oda utazott, de idén csak egyedül vesz részt rajta, mivel Katalin hercegné György herceggel készül a vizsgáira. 

Vilmos herceggel váratlan dolog történt 

Sokan várták a walesi herceget, így nem sokkal azután, hogy megérkezett köszöntötte az embereket. A herceg most is beszélgetett a rajongókkal, éppen egy anyukával beszélt, amikor a kisfia váratlanul megharapta a kezét. A dologra nem készült fel Vilmos herceg, de csupán mosolygott a dolgon. 

A beszámolók szerint Vilmos hercegen látszott a meglepődés, nem vette túlságosan magára a dolgot, mivel beszélgetett tovább az anyukával, és csupán nevetett az egész incidensen. A fiatal rajongó továbbra is fogta a kezét, láthatóan nagyon élvezte a helyzetet. Az esetről készült fotót itt nézheted meg

A királyi család tagjai rendszeresen kerülnek vicces helyzetekbe a gyerekeknek köszönhetően. Többször előfordult már, hogy nem ismerték őket fel, legutóbb például Katalin hercegnétől kérdezte meg egy rajongó, hogy ő kicsoda. 


Via