Veled is előfordult már, hogy más forrásból kellett megtudnod, hogy valaki egyáltalán nem kedvel téged? Most megmutatjuk azt a 6 titkos jelet, amiből bármikor felismerheted, hogy mi a szitu. Egy influenszer mindent elárult! 

1. Amikor a barát megpróbál túlszárnyalni 

Josh Fraser Young influenszer szerint az egyik legfontosabb jel, hogy valakinek mégsem állsz annyira közel a szívéhez, ha az a bizonyos barát vagy barátok mindenben megpróbál felülmúlni téged. Tehát mindent versenyre fordítanak. Az is lehet,hogy féltékenység vagy irigység áll a háttérben. Ne feledd azonban, hogy egy igaz barát sosem irigy vagy féltékeny! Vigyázz azokkal az emberekkel, akik szerint neked sokkal jobban megy náluk, mert talán nem őszinték a szándékaik.

2. Ha mindig rámutat a bizonytalanságodra

Neked is van olyan barátnőd, aki a hibáidat azonnal meglátja? Azok, akik valójában nem kedvelnek, utálják, ha a figyelem középpontjába kerülsz, ezért mindent elkövetnek, hogy lehúzzanak. Bizony, ez azzal jár, hogy mások előtt próbálhatnak meg megalázni. 

3. Gyakran félreértelmez 

Például, amikor bókolni próbálsz, de a barátnőd direkt úgy csinál, mintha valami szörnyű dolgot tettél volna. Ennek nagyon egyszerű a titka: negatív véleménnyel vannak rólad, így nehezen viselik a szép szavakat. Figyelj rá, ha valaki nagyon nem akarja venni tőled a dicséretet.

4. Próbál demotiválni

Egy igaz barát szereti látni a másik sikereit. Egy hamis barát azonban ennek az ellentétje. Egy példa: te azt mondod, hogy elmennél kondizni, mire a barátnőd azt mondja, hogy minek, hiszen egy hét után úgy is megunod. Olyan emberekkel vedd körbe magad, akik felemelnek és nem lehúznak.

5. Utánoz

Ismerős, amikor valaki ugyanabban az outfitben vagy sminkben jelenik meg, mint te? Esetleg te elkezdtél futni járni, ezért rögtön utána a barátnőd is? Nehéz lehet, amikor valaki az életed minden részét lecopyzná. Mögötte az állhat, hogy irigy rád, és nem bírja elviselni, ha valami jó neked, ezért próbálja saját magát a te stílusodra formálni.

6. Negatív pletykát terjeszt rólad

Talán az egyik legfontosabb jel, amikor egy olyan ember mond rosszat rólad a hátad mögött, akiről esetleg azt gondoltad, hogy a BFF-ed. Az ilyen emberek célja, hogy rossz emberként tűntessék fel a másikat a többi ember előtt.

Via