Szinte mindenki olyan otthonról álmodik, ahol jól érzi magát, el tudja engedni a gondokat, és már attól jobb a kedve, hogy belép az ajtón. Éppen ezért manapság nagyon sok praktikus tanáccsal látják el a lakberendezők a netezőket, most az egyik népszerű belsőépítész osztotta meg, hogy milyen fali színeket érdemes választanod, ha szeretnéd, hogy az otthonod drágábbnak, előkelőbbnek hasson!

Ezeket a fali színeket próbáld ki 

Bár sokan nem tulajdonítanak neki nagy jelentőséget, kiemelten fontos, hogy milyen szín kerül a falakra. Erről Charlotte Surand, belsőépítész mesélt az egyik videójában. A falak színe sok mindent befolyásolhat, szebbé teheti vagy akár el is ronthatja az aktuális helyiséget. Éppen ezért érdemes alaposan megvizsgálni a színmintákat, mielőtt döntést hozol. 

Charlotte Surand úgy véli, hogy vannak árnyalatok, melyek minden szobába eleganciát és kifinomultságot visznek. Ha ezeket alkalmazod, akkor az otthonod sokkal drágább hatást kelt.

Ezek szerinte a következők: 

  • A „füstös zöld” a smaragd poros, sötét árnyalata, amely hangulatos eleganciát kölcsönöz minden térnek.
  • A „pazar elefántcsont” fényesebb és semlegesebb alternatíva, amely előkelő megjelenést is ad.
  • A „királyi bordóban” a mélyvörös árnyalata lila és barna árnyalataival keveredik, amely régóta az európai uralkodók és a gazdagság szimbóluma.
  • A „nemes tengerészkék” a sötétkék sokoldalú árnyalata, amely nyugodtabbá teszi a teret, miközben előkelőnek és időtlennek tűnik.
  • Az „éjféli pala” egy sötétszürke, szinte szénszín, ami mindent elegánsabbá tesz. 

Charlotte videóját nagyon sokan lájkolták, és többen leírták, valóban különleges árnyalatokat mutatott. Mindegyik eleganciát, luxust sugároz. Mivel kifejezetten feltűnőek, így annyira a dekorációval sem kell túlzásba esni. 


Via