Kezünkkel nap, mint nap érzékeljük a világot, így nem is gondolnád, hogy mennyi mindent elárul rólunk. Az ujjak hosszúsága genetikai adottság, a szakértők viszont megfigyelték, hogy a kisujj hosszúsága összefüggésben áll a személységünkkel.

Te melyik típusba tartozol?

A kisujj a gyűrűsujj harmadik ujjperccel egy magasságban van 

Ha a kisujjad a gyűrűsujjad újpercével egy magasságban helyezkedik el, akkor te nagyon is tudod, hogy mit akarsz, és mire van szükséged. Vannak céljaid, amikért a végsőkig elmész, és megvalósítod. Nem hozol elhamarkodott döntéseket, inkább alaposan mérlegelsz. Utálod a káoszt, mindig arra törekszel, hogy mindent precízen megszervezz. 

A kisujj a gyűrűsujj harmadik ujjperce alatt van 

Ha a kisujjad a harmadik ujjperced alatt van, akkor te abszolút az  érzelmeidnek élsz. Nemcsak a saját érzéseidet, de a szeretteid lelki világát is mindig szem előtt tartod. Ha valaki megbánt, akkor ugyan megbocsátod a másik félnek, de soha nem felejtessz. Mivel érzelemvezérelt ember vagy, sokat jótékonykodsz, amiért sokan felnéznek rád.

A kisujj a gyűrűsujj harmadik ujjperce fölött van

Amennyiben a kisujjad hosszabb, mint a gyűrűsujj harmadik ujjperce, az arra utal, hogy sokkal többet törődsz embertársaiddal, mint amennyire szükséges. Megosztani viszont nem szoktál többet a szükségesnél, sőt, jellemzően visszahúzódó vagy, nem beszélsz másoknak a gondolataidtól, mindig megtartod a titkokat. A saját utadat járod, és egyáltalán nem törődsz mások véleményével. 


via