Ha tetkót szeretnél varratni, mindenképpen gondold át alaposan a döntésed, hiszen ez feltehetően egy életreszóló vállalás lesz a részedről. Persze a technikai fejlődésnek hála az elrontott vagy megunt tetoválásokat ma már le lehet szedetni, de azért mégis, aki varrat, az nagy eséllyel jól megfontoltan teszi azt. Ha mondjuk a legjobb barátnőddel szeretnétek valami cuki kis mintát, ami a köztetk lévő különleges kapcsolatot jelképezi, akkor most a legjobb helyen jársz. Összeállításunkban megmutatjuk a legmenőbb bff tetkókat, ezekből tutira ti is tudtok majd inspirálódni. 

Egyszerű kis szívek 

Édes, egyszerű, letisztult, igazi klasszikus. Ezek az apró kis szívek tökéletesen fejezik ki a két ember közti erős kapcsolatot. Viselhettek akár egyforma szíveket is, tömör vagy körvonalas változatot, a lényeg, hogy számotokra érthető és világos legyen a jelentése. 

Keringő csillagok 

Az igaz barátság olyan, mint egy kör: soha véget nem ér. Mi illusztrálhatná ezt a felbonthatatlan köteléket jobban, mint ezek a körpályán keringő csillagok? 

Dalban mondjátok el 

Van közös dalotok a legjobb barinőddel? Szuper, ugyanis akkor ezzel a nagyon menő hangjegyes-dalszöveges tetkóval is tudtok tisztelegni a barátságotok előtt. 

Égi szimbólumok 

A csillagokon túl egyéb más égi szimbólumok is alkalmasak arra, hogy megmutassák a köztetek lévő végtelen köteléket. Te vagy a Nap, ő meg a Hold vagy éppen fordítva? Akkor ezt a tetoválást imádni fogjátok. 

Évszámok 

A számok, évszámok sokszor jelentőségteljes szerepet játszanak az életünkben. A másik születési éve, az első találkozástok időpontja, ezek mind-mind lényegesek a kettőtötök közti barátság szempontjából, ráadásul remek tetkó alapok is. Nézd csak! 

(via)