Új trend bukkant fel a TikTok, mivel a csajok egymás után próbálják ki a Sleepy Girl Mocktailt, mivel állítólag ettől lehet a legkönnyebben elaludni. Most eláruljuk, hogy mit kell róla tudni!

Ettől az italtól nagyon könnyen el lehet aludni

A jó minőségű alvás nagyon fontos, nem csak amiatt, hogy másnap ne legyél fáradt. A pihenésre szüksége van a szervezetnek, hiszen az alváshiány akár súlyos következményekhez is vezethet és még a szépségnek is árt. Ennek ellenére nem mindenki tud könnyen elaludni, a nyári melegben pedig sokkal nehezebb is. Éppen ezért próbálták ki sokan a Sleepy Girl Mocktailt, amire eddig már 735 000 ember kattintot a TikTokon. 

Az italt igazán egyszerű elkészíteni, csak cseresznye- vagy meggylére, magnéziumporra és szódára van szükség. A lányok ehhez Olipop szódát használnak, de a hagyományos is jó. Mivel egyre többen próbálják ki, így a szakértők is megszólaltak

A meggyléből, magnéziumporból és Olipop szódából álló Sleepy Girl Mocktail jótékony hatással van az alvásra. A savanyú cseresznyelé vagy meggylé melatonint tartalmaz, a magnézium elősegíti az ellazulást, a szóda pedig pezsgő hatást ad. A szervezet megfelelő magnéziumszintje hozzájárulhat a jobb alvásminőséghez és segíthet enyhíteni az álmatlanság tüneteit. 

Ám van egy dolog, amire felhívták az emberek figyelmét. Egyes gyümölcslevek túl sok hozzáadott cukrot tartalmazhatnak, így jelentősen megnövelhetik a vércukorszintet, ez pedig megzavarhatja az alvást. Tehát, ha szeretnéd kipróbálni, akkor cukormentes meggylével készítsd el, mivel így minimalizálhatod a cukor hatását. 


Via