Vannak, akik kifejezetten jól kezelik a konfliktusokat. Nem aggodnak, ha valami miatt fel kell szólalniuk, és bátran megvédik az álláspontjukat. Míg az emberek másik fele inkább kerüli a konfrontációt, és megpróbál kihátrálni a vitás helyzetekből. Most ezzel a személyiségteszttel könnyedén kiderítheted, hogy melyik csoportba tartozol! 

Itt a személyiségteszt 

Igazán egyszerű a dolgod, nincs más teendőd, mint ránézni az alábbi képre, és megjegyezni azt, amit legelőször megláttál. Ha sikerült, akkor máris mutatjuk a jellemzést

Madarak

Ha először a madarakat láttad meg akkor nagyon célorientált vagy, és mindig arra törekszel, hogy elérd, amit szeretnél. Ebben az sem állít meg, ha valakivel konfrontálódnod kell. Jól kezeled a konfliktusokat, alkalmanként pedig kifejezetten keresed, ha úgy érzed, igazságtalan volt veled valaki.

Ha a ló körvonala tűnt fel elsőként, akkor nagyon konfliktuskerülő vagy. Sokszor még akkor nem vitázol, ha egyértelműen neked lenne igazad. Megpróbálod a lehető legbékésebben elkerülni a vitákat, és  kifejezetten nyugodt, békés természettel rendelkezel. 


Via