Nem véletlen, hogy sok pszichológiai vagy alkalmassági vizsgálat egy-egy személyiségteszt segítségével méri fel a kompetenciákat, mert tény, hogy ez egészen pontos képet ad egy adott személy jellemvonásairól.

Az életben sok területen merészségségre és magabiztosságra van szükség ahhoz, hogy sikereket érj el. Egyeseknek viszont sokkal visszafogottabb a természete, de ezen érdemes dolgozni. Tegyél egy próbát, hogy fény derüljön a valódi jellemvonásaidra!

Személyiségteszt a bátorságról

Az alább tesztben egy képet láthatsz, ami az optikai illúzió miatt kétféle állatot is ábrázolhat. Attól függően, hogy te mit látsz meg elsőként, kiderül, hogy milyen erősségeid vannak. Felkészültél?

szemelyisegteszt-cosmopolitan.hu
Forrás: timesofindia.indiatimes.com

Nos, mit látsz a képen? Egy oroszlánt? Vagy egy madarat? Ne gondolkodj a válaszon, azt válaszd, amit elsőre megláttál! Görgess lejjebb, hogy megtudd, mit jelent!

Madár

Ha először a madarat láttad meg, akkor te egy igazán kreatív és fantáziadús személyiség vagy. Sokszor azonban felelőtlennek tűnhetsz, aki nem vállalja a tettei következményeit. Ha megpróbálod kezelni a problémás szituációkat, mindig szerencsésen kerülsz ki belőlük, de gyakran inkább meghátrálsz.

Oroszlán

Ha ezt az állatot láttad meg elsőként, akkor valószínűleg merész személyiséged van. Kíváncsi természetű vagy, aki véghezviszi a céljait. Szívesen tanulsz, és nem riadsz vissza a kemény munkától, ez pedig mindig meghozza a gyümölcsét. De vigyázz: a vakmerőséged akár bajba is sodorhat!

via