Az 2024-es év már most szebbnél szebb hajtrendekkel vant tele: a félig lent-félig fent haj például letarolta a vörös szőnyeget, de az olasz bob hajvágás is rendkívül népszerű, sorra vágatják maguknak a sztárok. Vannak azonban olyan celebek is, akik a most következő, extrém rövid és nagyon különleges frufru trendnek adnak egy esélyt, ami nem más, mint a mikrofrufru!  

Sorra vágatják maguknak a mikrofrufrukat a sztárok

A tavalyi évben Nicole Peltz-Beckham mutatkozott először az extrém rövidre vágott, mikro hosszúságú frufruval, akkor azonban még nem vált olyan őrjítő nagy trenddé ez a frizura. Később azonban Kristen Stewart, majd Emma Corrin színésznő is mikrofrufrut vágatott magának, ami idén télen teljesen beindította a sztárok fantáziáját!

Zendaya már régóta a világ trendsettere, ezért nem lehet azon csodálkozni, hogy a párizsi divathétre már-már felismerhetetlenül, egy ilyen extrém rövidre vágott frizurával érkezett, de a Victoria's Secret egykori angyala, a modell Taylor Hill is megdöbbentően rövid frufrut vágatott magának pár héttel ezelőtt. Pedig ha valaki nagyon szerette a hosszú hajkoronáját, az bizony ő! 

Vajon tényleg ez lesz az új frufru trend? Nagyon úgy néz ki! A mikrofrufru ugyanis nemcsak a fiatalabb generáció, a 20-as éveikben járó sztárok körében hódít, hanem a kicsit idősebbeknél is.

A mikrofrufrukat kortól függetlenül mindenki hordja 

Az ikonikus A pletykafészek sorozat színésznője, a 40-es éveihez közelítő Leighton Meester ugyanis szintén mikro frufruval tért vissza a vörös szőnyegre, amit laza, casual módon oldalra fésült, a haja többi részét pedig egy rendezetlen kontyba tűzte. Ezek után sanszos, hogy még több sztár fog majd hasonló frizurával megjelenni. 

A kérdés már csak, hogy a következő pár hétben vajon kiket, milyen sztárokat fogunk még ezzel a különleges frizurával látni.  Neked hogy tetszik ez az új frizura trend? Tényleg így fogja mindenki vágatni a frufruját idén tavasszal? 

Szavazás

Via