Nem számít, hány éves vagy, a masnikat mindenki szereti! Épp ezért olyan hatalmas öröm, mikor látjuk az Instán, hogy a masnis manikűrök olyan népszerűek, mint talán még soha nem voltak. Pirosban, cuki kis részletekkel díszítve vagy akár franciásan is szuperül néznek ki! Megéri karácsonyra kipróbálni ezt az ünnepi körömtrendet, adunk is pár remek körmös ötletet! 🎀😉

Idén a masnis manikűr a legszebb karácsonyi körömtrend!

A masnis körömtrendet rengeteg különböző módon és színben el lehet készíteni: a leghagyományosabb, karácsonyi verzió persze a piros masnis változat, de akár arannyal, zölddel vagy rózsaszínnel is kipróbálhatod, ha neked úgy tetszik. A kreatív megoldásoknak csak a képzeleted szabhat határt! 

A masnis körmök elkészítése nem egy nagy ördöngősség, sőt, egy kifejezetten egyszerű körömtrendről van szó, amit akár egyedül, az otthonod kényelméből is meg tudsz valósítani a megfelelő színű körömlakkok és egy tűhegyes körömecset segítségével. Szóval, ha a profi körmözés helyett inkább ajándékokat vennél a csajoknak, segítünk, hogy az alábbi tippekkel tökéletesen el tudd maganak készíteni ezt a körömtrendet!

Így tudod magadnak elkészíteni a masnis manikűrt! 

  1. Először is reszeld le, alapozd le a körmeidet, hogy tökéletes alapra kerüljön rá a cuki kis masni! Ha ez megvan, egy tűhegyes körömecset segítségével húzz meg egy ívet a körmöd felső részére, majd színezd is be. Kész a francia manikűr!
  2. A francia manikűr megszáradása után precíz kezekre és összpontosításra lesz szükséged! A tűhegyes ecset segítéségvel ugyanis most egy függőleges sávot kell húznod a körmöd közepére! Inkább kezd vékonyan, aztán szélesítsd ki a sávot.
  3. Ha a függőleges sáv megszáradt, vízszintesen is húzz egyet! Nyugi, ez már könnyebb lesz, mert rövidebb lesz a csík.
  4. A körmödet most négy részre osztottad. A két felső részre rajzolj egy-egy cseppet a videóban látható módon. A két alsóra csak egy-egy hullámos vonal kell.
  5. Voilà! Készen is vagy. Várj pár percet, míg tutira megszárad a remekműved, utána pedig kendd le az egészet átlátszó fedőlakkal. Bármilyen színben és bármennyiszer megismételheted a műveletet a saját ízlésed alapján! 

Via