A vagina íze sok tényezőtől függ, számítanak a tisztálkodási szokások, a bugyi anyaga, de az is, hogy a menstruációs ciklusban éppen hol tartasz.
És igen, az is számít, hogy mit eszel, sőt, van pár olyan étel, amivel befolyásolni is tudod a vaginád ízét.
Itt van 5 finomság, amivel te is finomabb lehetsz a pasid számára orális szex közben. 

Ananász 

Az ananász és az ananászlé abban segítenek, hogy egyensúlyban legyenek a dolgok ott lent és egy kis  édes ízt  is ad a vaginádnak. 

Fahéj

A fahéj lúgos fűszer, ami semlegesíti a hüvely savas ízét. A jobb hüvelyi egyensúly jobb ízt is jelent. A fahéj jellegzetes jegyei ugyan nem közvetlenül lesznek érezhetőek, de ez a fűszer segít abban, hogy finomabb legyen az ízed.

Zeller

Mivel a zeller sok vizet és C-vitamint tartalmaz, csodákat művel a hüvely keserű ízével. A C-vitamin nagyon hatékonyan helyreállítja a hüvelyi baktériumok egyensúlyát és már ezzel is segít, de a rendszeres zellerfogyasztás szintén édesebb, lágyabb ízt ad a vaginádnak.

Joghurt

A joghurt semlegesíti az esetleges baktériumokat, így a kellemetlen szagokat is megszüntetheti. Ezzel segít abban, hogy a vaginád íze és illata is kívánatos legyen.

Áfonya 

Az áfonya és az áfonyalé is a tisztításban segít, másik nagy előnye pedig, hogy semlegesítik a sós ízeket, ami igaz a hüvelyi terület ízvilágára is. 


Via