Több százan jöttek el a Cosmopolitan Body Day-re, ahol minden a mozgásról szólt!

Szuper volt a hangulat a Cosmopolitan Body Day-en

November 19-én tartottuk meg a Cosmopolitan Body Day-t, ahol találkozhattál a kedvenc edzőiddel, és akár még új sportokat is kipróbálhattál. Gere Barbara Yogasecrets the Method jógával indította a napot. Barbi órájára nagyon sokan voltatok kíváncsiak, szinte teljesen megtelt a terem már kilenckor. 

Rácz Tamás

Az átmozgató jóga után már egy sokkal keményebb edzés jött, mivel Újváry Benji Hardcore popsi tréningje alaposan megdolgoztatott mindenkit. Benji tényleg nem kímélt senkit, durva gyakorlatokat mutatott be, az biztos, ezután sok Cosmo-lánynak lett izomláza! 

Rácz Tamás

Bár Újváry Benji popsiedzése fárasztó volt, egy rövid pihenő után újabb edző lépett a színpadra. Góg Anikó BISA vagyis Back In Shape Again edzést tartott. Anikó elárulta nekünk, hogy hatalmas élmény volt ennyi embernek órát tartani, ettől ő is energikusabb lett. Góg Anikóval egész nap a BISA standjánál találkozhattál, ahol beszerezhetted a kedvenc sporteszközeid.  

Rácz Tamás
Rácz Tamás

Rubint Réka közösen tartott edzést Schobert Larával, és egy kőkemény, 60 perces Alakreformmal készültek a Body Day-re. Több százan jöttetek el az órára, az energia elképesztő volt, a zene maximumon szólt, a kemény gyakorlatok ellenére mindenki extra kitartó volt. 

Rácz Tamás

Réka és Lara Alakreform edzése után sokan folytattátok a mozgást, és Tatarek Rezső Iron Box edzését is lenyomtátok. Tatarek Rezső a legnagyobb retró slágerekkel készült, olyan volt, mintha egy menő házibuliban lennénk, ahol mindenki tele van energiával. Volt párbaj is, ez csak tovább fokozta a hangulatot. 

Rácz Tamás

Péntek Enikő ZONA edzést tartott, amit valósággal imádtatok. A magas és alacsony intenzitású gyakorlatok váltakozása miatt sokkal több kalória elég, nem beszélve az utóégető hatásról.

Rácz Tamás

Utolsóként lépett színpadra Katus Attila, aki stretching órával érkezett. Relaxáló zenére mutatta be a gyakorlatokat, így nyugisan zárhattátok le ezt a napot. A kisteremben Tauber Kinga az O. B. jóvoltából háromszor is tartott női jógát, a terem egész nap teltházas volt.

Rácz Tamás

Így kapcsolódtatok ki az edzések között 

A kemény edzések mellett kell a pihi is, az órák között az előtérben lévő standoknál frissülhettetek fel. A Yogi Tea többféle különleges teával érkezett, melyek nem csupán finomak, de a test és a lélek harmóniájának a megteremtésében is segítenek. Megkóstolhattátok a Dots Diet finomságait, és akár akciósan lecsaphattatok a kedvenc rost szeleteteket. 

Rácz Tamás

Ilyenkor az ajakápoló must-have, a Carmex standjánál beszerezhetted a legújabb kedvencedet. A hagyományos, jól ismert ízesítések mellett sok újdonsággal készültek, és akár még egy Carmex feliratú pulcsiban is távozhattál. A ZO Skin pultjánál megismerhetted jobban a márkát és a termékeket, és sok hasznos skincare infóval lehettél gazdagabb. 

Rácz Tamás

A BioBalance többféle arckrémet, szérumot elhozott, kipróbálhattad a legújabbakat, vagy kedvezményesen megvehetted a kedvenced. A Batz szakértői ingyenes talpfelmérést tartottak, megtudhattad a legfontosabb infókat a talpad állapotáról, és megfelelő talpbetétet is ajánlottak.