A legjobban öltözött sztárok közé tartozik Dakota Johnson, akinek mindig sikerül valamivel meglepnie a rajongókat. Most a legújabb filmje premierjén jelent meg, a szettjére pedig nehéz szavakat találni. 

Dakota Johnson még sosem viselt ennyire merész ruhát

Dakota imádja a különleges szetteket, melyek mindig csodásan állnak neki. Legtöbbször a Gucci darabjait visele, ezek remekül passzolnak a stílusához. A vörös szőnyeges eseményekre szeret kicsit merészebb, extrémebb outifiteket választani, most azonban még saját magát is sikerült túlszárnyalnia. 

Hamarosan a mozikba kerül Dakota új filmje, a Madame Web, ami a Pókember-univerzumhoz kapcsolódik. Ennek megfelelően Dakota pókháló ihlette estélyiben jelent meg a premieren. Ez már a második ilyen szettje, de az biztos, hogy sokkal merészebb, mint az első volt.

dakota-johnson-2024
Steven Simione / Getty Images

Ismét a kedvenc márkájában jelent meg, az egyedileg készített Gucci ruha nem takart sokat, a szabása nagyon egyszerű, és olyan, mintha egy hatalmas háló lenne. A darab mégis extrán látványos, hiszen rengeteg apró kő alkotja a ruhát, így az outfit kellően csillog. 
 
A ruhában volt bélés, így a színésznő nem villantott benne, de a szoknyarész átlátszó volt, így az mindent megmutatott a lábaiból. Mivel egy nagyon különleges ruháról van szó, ezért csak nyakláncot, egyszerű cipőt viselt hozzá. A sminkjét és a frizuráját sem bonyolították túl, nehogy bármi elvonja a figyelmet erről az elképesztő ruháról.