A spanyol uralkodó felesége, Letícia királyné imádja a csinos ruhákat. A királyné sokkal szabadabban öltözködhet, hiszen őt nem kötik olyan szigorú szabályok, mint Katalin hercegnét. A legutóbbi ruhaválasztásával szintén nagy meglepetést okozott. 

Letícia királyné ruhája elképesztően elegáns 

Gyakran jelenik meg nyilvános eseményeken Letícia királyné, aki a szettjeivel mindig felhívja magára a figyelmet. Imádja a divatot, de nem csupán a drága luxusholmik közül szeret válogatni, hiszen fast fashion cuccok is találhatóak a szekrényében. 

Most egy különleges kék színű ruhában volt, ami kihangsúlyozta az alakját, mégis nagyon visszafogott és elegáns. A színe elég halvány, nem feltűnő, a szettel mégis magára vonta a figyelmet a királyné. Ez nagyban köszönhető a ruha fazonjának, az anyag a dereka köré tekeredik, ettől pedig sokkal izgalmasabb lesz a végeredmény

Letícia királyné a visszafogott darabot bézs színű cipővel viselte. Ám kivételesen nem tűsarkú volt a lábán, mivel ezt egy egészségügyi probléma miatt hanyagolnia kell. Alacsonyabb sarkú cipőt választott, ami nem csupán az egészsége miatt volt jó döntés, hiszen remekül állt neki. 


Via