Nemcsak nyáron lehet divatozni: a hideg hónapokban is szuper menő téli kiegészítők várják, hogy viseld őket! Ezek ráadásul nemcsak küllemükben szépek, hanem nagyon praktikusak és hasznosak is, hiszen a jéghidegben, a mínuszok közepette is melegíteni fognak. Nézzük is, mik az idei tél  legmenőbb kiegészítői, amiket öröm hordani!

DÍSZES SAPKA

Miért viselnéd a sima, egyszerű téli sapikát, ha nagyon sézp és egyedi darabokat is meg lehet vásárolni az üzletekben? A strasszkövekkkel, flitterekkel és más ragyogó elemekkel applikált sapkák nagyon nőiesek és elegánsak, még a férfiak szemében is. Idén télen ne valami sportosat válassz, lepd meg magad egy különlegesen szép, díszített darabbal!

ZARA Alpaca blend beanie with with sequins 8895 Ft
ZARA Alpaca blend beanie with with sequins 8895 Ft

SZŐRMÉS NYAKMELEGÍTŐ

Olyan, mint egy sál, csak még annál is jobb, mert nem csúszkál rajtad le-föl, össze-vissza! Egyszerűen a nyakadra kell húzni és már kész is. Szőrmés, elegáns kivitelben úgy fogsz kinézni benne, mintha egy bálba, de legalábbis az Operába mennél, ráadásul a melegen tart, nem fog benne megfázni a torkod sem!

Reserved Ladies scarf 7995 Ft
Reserved Ladies scarf 7995 Ft

HAJpánt

Cuki, meleg és még öltöztet is! Kihagyhatatlan a téli ruhatáradból egy téli hajpánt, amit csak a hajadra, illetve a füledre kell ráhúzni és már készen is van a frizurád! Túl sokat nem kell a hajaddal foglalkoznod, ha egy ilyet veszel fel, mert ez megoldja a hajparát, de ez inkább kinti viselet, tehát suliba, irodába inkább ne hordd!

Mohito Hajráf krém színben 4595 Ft
Mohito Hajráf krém színben 4595 Ft

KOCKÁS SÁL

A sálak tutira megtalálhatóak a te téli gardróbodban is, azonban az idei szezonban nem csupán a sima meleg sálak lesznek a divatban, hanem a nagyon extra, kockás változatok! Katalin hercegnétől kezdve most szinte minden sztár és influ ezt hordja, szóval neked is be kell szerezned egy ilyen! Csomó színváltozatban kapható, válaszd a neked legjobban tetszőt!

Mohito Kockás sál pasztellrózsaszín színben 6595 Ft
Mohito Kockás sál pasztellrózsaszín színben 6595 Ft

FLITTERES BARETT

A francia nők kedvenc őszi-téli viselete a barett, ami nem más, mint egy fejre húzható, enyhén lapos, oldalra csúsztatható sapka. Túl sokat nem melegít, szóval ne a mínuszokban vedd fel, de jól néz ki, sok outfithez megy, ha pedig sokat hordod lógatva a hajad, aranyos kis keretbe rakja a frizurádat!

Reserved Barett flitterekkel 6995 Ft
Reserved Barett flitterekkel 6995 Ft

Via