Most minden stílusos nő ezt a hajkiegészítőt hordja ősszel, ami nem csoda! A hajba tűzhető masnik kedvesek, bájosak, nőiesebbé és elegánsabbá tesznek minden megjelenést, ráadásul minimális befektetéssel dobják fel a hajkoronádat, úgy, hogy közben nem kell azt se sütni, se fonni, de nagyon még összefogni sem. A sztárok után már az influencerek is elkezdték hordani – legalábbis az Instán most mindenhol ezt látni! 

Nincs szebb ennél az őszi hajkiegészítőnél

Tuti, hogy kislánykorodban neked is voltak cuki masnijaid, amik A pletykafészeknek (és persze, Blair Waldorfnak) köszönhetően nagyon divatosak lettek a 2000-es évek végén. A Gossip Girl végével  aztán teljesen eltűnt ez a cuki kiegészítő; idén nyáron viszont úgy berobbant a divatvilágba a masni, hogy azóta szinte mindenki ezt hordja!

Elsőként a divatrajongó Hailey Bieber csapott le erre a cuki trendre, aki sorra töltötte fel a különlegesebbnél különlegesebb masnis frizuráit a netre, pár hete viszont az influencer világot is megfertőzte ez a hajkiegészítős őrület!

Copfokban, fonásokban is szuperül mutat a hajmasni

A legtöbben a frissen mosott, enyhén hátrafésült hajukba rakják ezeket a gyönyörű masnikat (azokból is főleg a vastag és klasszikus, fekete színű verziókat), de lófarkokban, copfokban, sőt, még fonásokban is jól mutatnak a kisebb-nagyobb verziók.

Saját stílusod, ízlésed és az életviteled alapján döntsd el, hogyan próbálnád ki ezt a trendet. Ami biztos, hogy legyen szó akármilyen sportos szerkóról, outfitről vagy casual megjelenésről, tutira fel fogja dobbni a szetteted – ezt az influk képei is bizonyítják.

Ha viszont elegáns és különleges alkalmakra tartogatnád ezt a nőies hajkiegészítőt, akkor is érdemes beszerezned belőled párat, mert sokkal bájosabbá fogja tenni a legegyszerűbb kis fekete ruhádat is egy ilyen cuki masni! 

Via