A Skorpió Hold, és a Halak Neptunusz-Szaturnusz retrográd uralja az eget, amik hirtelen végbemenő változásokat idézhetnek elő. Bármi is történjen, annak végül pozitív végkimenetele lesz. Főleg a következő 3 csillagjegy számíthat arra, hogy kirívóan jó hírt kap:

Rák

Régóta vársz arra, hogy valami jó dolog történjen veled? Akkor készülj, mert hamarosan megtörténik az, amiben reménykedtél. Az egyik barátod vagy a szerelmed felhívhat egy ritka jó hírrel. Talán utazni hívnak, vagy szórakozni, felajánljanak egy olyan lehetőséget, amire mindig is vágytál, és valóra válthatják a vágyadat. Ha pedig szingli vagy, a szerelemben is szerencsés leszel, mert kedvező választ kaphatsz a kiszemeltedtől.

Skorpió

Életed egyik legjobb hétvégéje elé nézel. Boldog vagy és elégedett. Sokkal pozitívabbnak látod a jövődet. A csillagok most kimondottan kedveznek neked, így sok szerencsés helyzetben találhatod magad. De, ami igazán felteszi a pontot az i-re, az egy karrierrel kapcsolatos jó hír. Meglehet, végre előléptetnek vagy felajánlják álmaid munkákát.

Bak

Imádni fogod ezt a hétvégét. Egy kicsit mindenki a kedvedben jár, és nagyon élvezed a figyelmet. Ráadásul egy váratlan jó hír juthat el hozzád a pénzügyeiddel kapcsolatban. Végre megkaphatod a várva várt bónuszt, a fizetésemelést, esetleg azt, amit kölcsön adtál. De még akár nyeremény formájában is pénzhez juthatsz. Most egészen meglepő módokon juthat el hozzád a lóvé, szóval csak figyelj, és várj!