A hétvégi horoszkóp szerint a szinglik bepasiznak, míg a párban élők kapcsolata megváltozhat hétfőre. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Talán már egy ideje ismerkedsz egy sráccal vagy legalábbis szemeztek, és a hétvégén juthattok el a következő szintre. A párban élők legyenek türelmesebbek és megértőbbek egymással. A jegy szülöttjei hajlamosak most a feszültségkeltésre. A kérdés az: mi az igazi bajod Kos, amit a pasidon akarsz kitölteni?

Bika

Családcentrikus vagy, és sokat töprengsz olyan dolgokon, mint a házasság vagy a gyerekvállalás. Viszont mikor ez szóba kerül a hétvégén, összeveszhettek. Valószínűleg kicsit másképp gondolkodtok, de ez nem jelenti azt, hogy nincs közös jövőtök. A szinglik türelme kifizetődik, és elnyerik a kiszemelt pasi szívét.

Ikrek

Legendásan jó megfigyelő vagy, Ikrek. Furcsa érzésed is támad a pasiddal kapcsolatban: nem olyan, mint lenni szokott, esetleg titkol előled valamit. Próbálj higgadtan közelíteni felé, és ne támadd le rögtön a gyanúddal. A szinglik arra döbbenhetnek rá, hogy akivel ismerkednek, átveri őket.

Rák

Egy kicsit nyugtalanít az anyagi helyzeted, és talán aggódsz amiatt, hogy mentek így el a szerelmeddel nyaralni vagy bulizni. Nagyon gáláns lesz veled, és megmutatja: egy igazi lovag rejlik benne. A szingli Rákok legyenek óvatosak, mert félreérthetik egyes srácok szándékait.

Oroszlán

Már nem vagy biztos abban, mit is akarsz igazán. A napokban átgondolod, hogy biztos a pasiddal képzeled-e a jövődet. Érdemes lenne hangosan gondolkodnod, ha nem akarsz a lelked mélyén már most mindenáron szakítani. A szingli Oroszlánok viszont sikeresen meghódítják azt, akit kiszemeltek.

Szűz

Még mindig cipeled magaddal a múltat, ezért nem találsz új pasit, vagy párban élőként ezért nem léptek előre a szerelmeddel. Ideje magad mögött hagyni a lelki terheidet, és begyógyítani a sebeidet, különben addig nem leled meg álmaid szerelmét, illetve párban élők esetén nem fog működni a dolog.

Mérleg

Minden jel arra utal, hogy az egyik barátságod kezd komolyan átalakulni. Talán félsz tőle, pedig igenis adnod kellene egy esélyt kettőtöknek. Viszont ez bizonyos tekintetben a párban élőkre is igaz, akik azon kaphatják magukat: többet éreznek egy barátjuk iránt, mint kellene.

Skorpió

Az utóbbi időben rendszeresen hazavitted a munkahelyi problémákat, és talán többször is hajba kaptatok az embereddel. A hétvégén eléri a kapcsolatotok a kritikus pontot, mikor át kell gondolnotok, mit is akartok igazából, és egyáltalán szeretnétek-e folytatni a kapcsolatot.

Nyilas

Van egy nagy célod, amit el akarsz érni, de érzed, nem tudsz annyi időt szánni a szerelmedre, mint kellene, és talán ő is levágta ezt. A napokban fontolóra veszed, hogy tudod-e így folytatni a kapcsolatot, és egyáltalán akarod-e. Talán úgy döntesz, most a célodért hajlandó vagy feláldozni a kapcsolatot.

Bak

Feszültségek adódhatnak Mr. Biggel, főleg azért, mert türelmetlen vagy, és rajta töltöd ki a mérgedet. Ha sikerülne ezen felülemelkedni, és megértőbb, szeretetteljesebb lennél az embereddel, akkor még el is mélyülhetne a kapcsolatotok. Az egyedülállókra ráír egy különleges srác a neten.

Vízöntő

A hétvégétek a jövő megtervezésével telhet. Lehet, csak az a célod, hogy tisztázzátok a dolgokat, de simán előfordulhat az is: felmerül az összeköltözés vagy a házasság ötlete nálatok, és egy nagyot léptek a kapcsolatotokban. A szinglikre életük legromantikusabb estéje vár szombaton vagy vasárnap.

Halak

Nem csupán neked kell támogatni a szerelmedet. Ha baj van, akkor igenis kérd a segítségét, és merj támaszkodni rá. Amennyiben szingliként lenne szükséged segítségre, fordulj a barátnőidhez, akik segíthetnek az ismerkedésben. Nem kizárt, hogy már a hétvégén sikerülhet bepasiznod!