Sokat álmodoztál arról, milyen tulajdonságokkal bír az a férfi, aki minden vágyaidat kielégíti? Már nem kell sokáig fantáziálnod róla, mert ha te is a 3 csillagjegy között vagy, akkor ezen a hétvégén megismered az álompasit! Görgess lejjebb, és bízz abban, hogy itt találod az állatövi jegyedet, de ha nem, akkor talán a következő héten mosolyog rád a szerencse!

Oroszlán

A Hold a te jegyedben jár, kedves Oroszlán, így számíthatsz arra: reflektorfénybe kerülsz. Mágnesként vonzod a pasikat, és bárhová is mész, lesz kivel flörtölni, ismerkedni. Ám a nagy sokaságban lesz valaki, aki kitűnik az átlagból, és olyan vonzalmat ébreszt benned, amit rég nem éreztél. A zsigereidben is érezni fog, mennyire különleges, és mikor elkezdesz vele ismerkedni, biztosan tudni fogod: ő az igazi!

Skorpió

Randira mész, Skorpió? Akár tudomásod van róla, akár nem, a hétvégén egyik pillanatról a másikra ott találhatod magad a vacsoraasztalnál, vagy a parkban sétálva egy szexi pasi oldalán, aki külsőre pont a zsánered. De ne aggódj, ahogy beszélgettek, egyre jobban az derül majd ki, hogy belül is épp olyan, mint amilyenre vágysz. Szóval, egy dologra kell figyelned: ne maradj otthon, és ha kell, ne félj kezdeményezni!

Bak

Talán a legkevésbé sem tervezel bulizni vagy pasizni. Ám a sorsnak más tervei vannak! Lehet, együtt kávéztok a legjobb barátnőddel, vagy részt veszel egy izgalmas kiállításon, esetleg a könyvesboltban kutakodsz, mikor romantikus filmbe illő körülmények között megismered az álompasit. Talán pont ugyanazért a könyvért nyúltok vagy összeütköztök, viszont mikor ránézel, egy pillanat alatt érezni fogod, hogy Ő az. A Halakban lévő Merkúr félénkké tehet, de ne hagyd szó nélkül elsétálni!