A Mars 20-án belép az Oroszlánba, ami egy rendkívül erőteljes kozmikus esemény. Szenvedélyes kapcsolatok kialakulását – valamint véget érését – hozhatja, és azoknak az álmoknak a hirtelen megvalósulását, amikre szívből vágysz. Ennek a kezdődő égi eseménynek a hatására, a következő 3 csillagjegy élete teljesen megváltozik a hétvégén:

Oroszlán

A Mars 20-án beköltözik a jegyedbe, Oroszlán. Ez azt jelenti: szenvedélyes napok várnak rád. Váratlanul több merész lépésre szánod magad, amik szerencsére jól sülnek el. Az egyéjszakásnak vagy futó kalandnak szánt kapcsolatból mindent elsöprő szerelem lehet. Épp csak felmondasz a melóhelyen, de meg is találod helyette álmaid munkáját, vagy egy barátnőd felajánlja: költözz hozzá külföldre. Egyetlen döntés is elég ahhoz, hogy minden megváltozzon az életedben!

Rák

A legnagyobb álmaid válhatnak valóra, méghozzá anélkül, hogy bármit is tennél érük, kedves Rák! Végre megismerkedhetsz életed nagy szerelmével, vagy megkaphatod azt a munkát, amire mindig is vágytál. Hirtelen el sem akarod majd hinni, hogy lehetsz ennyire szerencsés. Azt fogod érezni: megérkeztél oda, ahová mindig is szerettél volna.

Szűz

A napokban elég pechesnek érezheted magad. Könnyen megeshet, ha nem tudjátok rendezni a problémákat a pasiddal, és akkor véget ér a kapcsolatotok. Ezenkívül elbocsátással vagy a költözés terhével is szembe kellhet nézned. Olyan érzésed van, mintha minden és mindenki összeesküdött volna ellened. Nem könnyű ilyenkor pozitívan gondolkodni, de ne add fel a reményt, és gondolj arra: azért történik mindez, hogy az életed sokkal jobb irányt vehessen.