Május 26-án a Hold belép a Szűzbe, és 28-áig kitart a Vénusz-Uránusz szextil, ami azt jelenti, hogy a zodiákus néhány tagja hihetetlenül szerencsés lesz a szerelemben. Mutatjuk azt a 3 csillagjegyet, aki nagy eséllyel megtalálja az új pasiját a hosszú hétvégén:

Rák

Egész hétvégén mehetnéked lesz. Nagyon jól is teszed kedves Rák, hogy nem ülsz otthon, mert így lehetőséget adsz a sorsnak, hogy összehozzon téged a Nagy Ő-vel! Tartsd nyitva a szemedet a szabadtéri programokon, meg a szórakozóhelyeken, mert így van a legnagyobb esélyed arra, hogy egymásra találjatok Mr. Biggel!

Oroszlán

A következő napokban mágnesként vonzod a pasikat. Rád írhatnak a neten, de az utcán, a kávézóban, a szórakozóhelyeken is odamehetnek hozzád. Bár szórakoztatónak találod a flörtöket, a legtöbbjük nem fog meg. Aztán a sok srác között akadni fog egy, aki kiemelkedik a többi közül. Nos, ő lesz a Nagy Ő! Éppen ezért adj mindegyiküknek egy esélyt, hogy kiszúrhasd az igazit!

Szűz

Valami olyan történhet veled Szűz, amiről azt gondoltad, hogy csak a filmekben lehetséges! Sokat agyalsz mostanában a szerelmen, a tökéletes pasin, és egyszer csak az utcán sétálva, vagy egy izgalmas programon meg is ismerkedhetsz vele! Váratlanul ott terem előtted, mintha te varázsoltad volna ki a gondolataidból. Ne hagyd elmenni, ha már sikerült bevonzani!