A Halakban járó Hold elősegíti az érzelmek kimutatását, kimondását. Romantikus hangulatba hozza a zodiákus tagjait, ami bizony sok-sok forró és meghitt szexet hozhat! Ez a 3 csillagjegy készüljön arra, hogy élete egyik legszenvedélyesebb hétvégéjében lesz része:

Ikrek

Rég nem volt már olyan forró hétvégében részetek Ikrek, amilyenben most lesz! Folyamatosan kívánjátok majd egymást. A pasid iszonyatosan be lesz indulva, és állandóan megkívánhat téged. Fantáziadús szeretkezésekben lesz részetek, és ez segít elmélyíteni a kapcsolatotokat. Sokkal nyitottabban, őszintébben beszéltek majd az érzéseitekről.

Rák

Gyertyafényes vacsora, esti borozgatások, fülledt, párás szexélmények. Nagyjából így írható le a következő pár nap, Rák. Menetközben jön majd meg az ihlet, és számos új technikával dobjátok fel az együttléteket. A szinglik sem maradnak ki a jóból, akik megtalálhatják a tökéletes személyt ahhoz, hogy átéljék életük egyik legtüzesebb hétvégéjét.

Oroszlán

Készülj fel, Oroszlán újjászületik a szerelmi életed, és nagyon készen állsz rá! Forró csókokkal, ölelésekkel közeledtek folyamatosan egymáshoz, és legkésőbb esténként ez ki is csúcsosodik egy vad szexélményben. Teljesen megfeledkeztek magatokról, olyan hevesen gyűritek majd a lepedőt. Végre igazán azt érzed, hogy a pasid nemcsak a testedet, hanem a lelkedet is szereti.