A párban élők két vitázás között lenyűgözik egymást az ágyban, a szinglik rátalálnak arra a személyre, aki felmelegíti a testüket és a lelküket. Görgess lejjebb a csillagjegyedhez, és már olvashatod is, mit hoz neked a májusi szexhoroszkóp:

Kos


Szingli: Hahó, Kos, szállj ki néha a mókuskerékből! A túl sok meló miatt háttérbe szorítod a szerelmi életedet, pedig vár rád egy izgalmas kaland!

Párkapcsolatban: Aggódsz a kapcsolatod miatt, és emiatt szexszel próbálod megfűzni a pasidat, és elképesztő dolgokra veszed rá magadat azért, hogy sikerrel járj. Biztos ezt akarod?

BIKA

Szingli: Megismerkedhetsz a neten egy szexi pasival. Még az is lehet, hogy előbb szextingeltek, és csak azután kerítetek sort a találkozóra.

Párkapcsolatban: Egész hónapban romantikáztok Mr. Biggel. Állandóan kívánjátok egymást, és lassan nem lesz a lakásnak olyan pontja, ahol ne estetek volna egymásnak. Forró hetekre számíthatsz!

IKREK

Szingli: Kínos szituba kerülhetsz, Ikrek, mert ágyba bújhatsz egy foglalt pasival, vagy akár a főnököddel, de legalábbis olyannal, akivel már a legelején tudod: nem kellene.

Párkapcsolatban: Fülledt hetek várnak rátok, és olyan gyönyöröket okoztok egymásnak, mint még soha. Rengeteget fejlődik a szextehetségetek a hónapban.

RÁK

Szingli: Az egyik barátnőd hozhat össze az új pasiddal, aki igazi lepedőgyűrő-mesternek bizonyul.

Párkapcsolatban: A hónap elején lesz egy kis fasírt, utána már önfeledten imádjátok egymást. Most még ahhoz is elég bevállalósak vagytok, hogy betérjetek egy szexshopba, vagy legalábbis a netről rendeljetek pár szexkütyüt.

OROSZLÁN

Szingli: Van valaki, aki tetszik neked? Akkor dobd be magad nála, és hamarabb az ágyban találhatjátok magatokat, mint gondolnád.

Párkapcsolatban: Szexgazdag hónap elé néztek, most akár mindennap is csinálhatjátok vagy pedig órákon keresztül. Mindketten fokozottan kívánjátok egymást.

SZŰZ

Szingli: Megismerkedsz valakivel, aki tényleg tökéletesnek tűnik, éppen ezért nem is kapkodod el vele a dolgokat. Nála meg is éri várni a szexszel.

Párkapcsolatban: Gyakran összekaphattok a pasiddal, mert feszültek lesztek, de ilyenkor általában ki is békültök az ágyban. A szex mindig átsegít majd titeket a nehéz időszakokon.  

MÉRLEG

Szingli: Feltűnhet az ex az életedben, de nem éri meg újra összejönnöd vele. Vigyázz, ha ágyba bújsz vele, nem lesz visszaút!

Párkapcsolatban: Sokat civakodtok a pasiddal a hónapban, de legalább annál fantáziadúsabban tesztek egymás kedvére. Örömmel konstatálod, hogy egyre ügyesebb az ágyban!

SKORPIÓ

Szingli: Lehet, nem lesz kivel ágyba bújnod a hónapban, de a lehető legváltozatosabban fogod magadat kielégíteni. Olyan technikákat sajátítasz el, amikkel feledhetetlen gyönyöröket okozhatsz magadnak.

Párkapcsolatban: Eléggé feszült lehet köztetek a helyzet, és egyre jobban eltávolodtok egymástól. Ha nem tesztek valamit sürgősen, hogy megoldjátok a gondjaitokat, akkor hamarosan búcsúszexre kerülhet sor.

NYILAS

Szingli: Ez a hónap egyéjszakás kalandokat hozhat neked. Élvezed, hogy szingli vagy, és bárkit megkaphatsz kötöttségek nélkül.

Párkapcsolatban: Nagyon párás és romantikus szeretkezésekre számíthatsz, amiktől pont úgy érezheted magad, mint Daphne Bridgerton. Olyan gyönyöröket okoz a pasid, hogy lesokkol!

BAK

Szingli: Az ismeretségi körödnek köszönhetően összejöhetsz egy nagyon vonzó pasival, aki jó eséllyel ki fogja állni a próbáidat, és eléri, hogy megadd neki magadat, Bak.

Párkapcsolatban: Mindig összevesztek valami apróságon Mr. Biggel, de a szex mindig kibékít titeket, pláne, ha az olyan izgalmas pózban történik, mint amilyen a Marvel vagy a Lasagne.

VÍZÖNTŐ

Szingli: A hónapban élvezed a kötöttségek nélküli flörtöléseket, habár, ha nem vigyázol, egy pasibarátoddal egy bulis este után az ágyban találhatjátok magatokat.

Párkapcsolatban: Érzelmi viharokban gazdag hónapod lesz a szerelmeddel, de két vitázás között, mindig visszatértek egymáshoz, hogy olyan vadul imádjátok egymást, mintha holnap véget érne a világ.

HALAK

Szingli: Többen is meg akarnak hódítani. Habár nagyon hízelgő, hogy ennyi pasi vesz körbe, légy óvatos azzal, kivel bújsz ágyba, nehogy csalódás érjen.

Párkapcsolatban: Amikor épp nem veszekedtek, Halak, akkor vadul, vagy éppen játékosan imádjátok egymást a pasiddal, és olyan gyönyöröket éltek át, amit talán addig még sosem.