Egyáltalán el lehet rontani? Nos, talán nem is ennyire fekete vagy fehér ez a kérdés, annyi viszont tuti, hogy nem árt tudnod néhány trükköt a lovagló pózról. Ha szeretnéd, hogy a pasid a csúcsok csúcsát élje át, akkor most jól figyelj, mert elárulunk mindent, amit tudni akartál, de sosem merted megkérdezni. 

Eszméletlen élmény, de...

Lásd be, annál izgalmasabb talán nincs is, ha végre te is dominálhatsz egy kicsit. Ha pedig te vagy felül, akkor azzal megragadod azt a bizonyos gyeplőt. Ahhoz azonban, hogy jól lovagold meg a pasid nem árt tisztában lenni néhány dologgal, persze mindezt annak érdekében, hogy a szerelmed tényleg földöntúli orgazmust éljen át. Na, meg persze, hogy neked se maradjon el a nagy O. Egy pasit meglovagolni könnyű, gondolhatnád, hiszen csak felülre kell pattanod és már mehet is a menet. Nos, az igazság az, hogy azért ennél egy kicsit többről szól ez a téma: a lovagló póz ugyanis elég melós dolog a csajoknak. Ha te vagy felül, akkor a hajad kb. mindenhol is ott lesz, begörcsölhet a térded, fájhat közben a combod, és pár perc után fáradtabbnak érezheted magad, mint egy spinning edzés után. Oké, tudjuk, ez hirtelen nem túl bizalomgerjesztő, de ha ezeket a problémákat áthidalod, akkor a lovaglás eszméletlen élmény lehet mindkettőtök számára. 

Le a gátlásokkal!

Ha a lovagló póz mellett teszed le a voksod, akkor egy biztos, a gátlásaidat meg kell próbálnod levetkőzni. Már amennyiben vannak. Sok csajszi ugyanis retteg attól a ténytől, hogy fesztelenül, magát teljesen elengedve lovagolja meg úgy a pasiját, hogy közben a srác a szexin himblálózó melleit nézi, vagy éppen masszírozza. Pedig, úristen ezt még elképzelni is baromi izgató. Igaz? Ahhoz, hogy a lovaglás tényleg működjön, fontos, hogy totálisan átadd magad az érzésnek. Nyugi, nem kell attól félned, hogy a pasid nem talál elég vonzónak, hiszen veled van éppen az ágyban, egy srác számára pedig nincs is izgatóbb, mint a szeretett nő látványa. Hidd el, ha minden szemérmességedet levetkőzve feledkezel bele az élménybe, olyan kanossá teszed a szerelmed, mint talán még soha. Na, és mi lesz ennek a vége? Hát, naná, hogy egy fene nagy orgazmus! 

Ne csak te dolgozz!

Jó, jó, de még mindig ott a nagy kérdés: hogyan kerülheted el, hogy idő előtt elfáradj? Először is a lovagló póz során is nagyon fontos, hogy saját magadra is összpontosíts. Igyekezz megtalálni a számodra, vagyis a lábaid számára legkényelmesebb pozíciót, aztán először lassú, majd egyre gyorsuló tempóban kényeztesd a pasid. Ha úgy érzed fáradsz, akkor egy kicsit visszább vehetsz, sőt rá is bízhatod a „munka” egy részét. Bizony, attól, hogy te vagy felül, az még nem jelenti azt, hogy a srác semmit sem csinál. Ha egy kicsit pihenni szeretnél, akkor feküdj rá a párodra, miközben ő ütemesen mozgatja a csípőjét. Így ráadásul elég mélyen tud beléd hatolni, szóval nem kizárt, hogy pont így érsz majd el a csúcsra. 

Mi legyen a hajaddal? 

Nemes egyszerűséggel kösd fel. A filmekben talán szexinek tűnhet, ahogy a hajkorona mindenfel száll, de a való életben iszonyat idegesítő lehet, hogy amikor meg akarod csókolni a pasid, akkor konkrétan az arcába omlik a sörényed. Kerüld ezt inkább el, a hajgumi ez esetben nagyon jó szolgálatot tehet. 

Csak óvatosan! 

A lovagló pózban nem árt óvatosnak is lenni, a pasik hímtagja ugyanis nagyon érzékeny. A hirtelen mozdulatokat próbáld meg kerülni, és hátra se dőlj nagyon, hiszen nem annyira rugalmas a pénisz, hogy kvázi utánad menjen. A csúnya szexbalesetek elkerülése érdekében fő az óvatosság. Ha ezt a pár apróságot figyelembe veszed, akkor a lovagló póz hihetetlen élmény lehet mindkettőtök számára, ráadásul amellett, hogy ebben a pózban tényleg megvadulhattok egy kicsit, a romantika sem tűnik el teljesen: hiszen miután mindketten elélveztetek, forró csókban összefonódva pilledhettek el egymás karjaiban. 

(via)