Valószínűleg az idei húsvéti ünnepeket sosem felejti el ez a 3 csillagjegy, mivel jó eséllyel egész életükben sztorizhatják majd, hogy „húsvétkor ismerkedtünk meg a pasimmal”. Íme, a szerencsések, akik a hosszú hétvégén lelhetik meg a nagy szerelmet:

Bika

Talán miközben a barátaiddal lógsz a városban, vagy élvezitek a jól megérdemelt pihit egy wellness szállodában, megismerkedsz valakivel, aki azonnal lángra lobbantja a testedet-lelkedet. Bármennyire is igyekszel elhessegetni a dolgot, nem fog menni, egyszerűen a rabjává válsz. Mi lenne, ha nem ellenkeznél ennyire, hanem fejest ugranál a kalandba? Több is kisülhet belőle, mint azt hiszed!

Rák

Valószínűleg társaságban töltöd a hétvégédet, és köztük lesz a pasibarátod is. Minél többször cseteltek vagy találkoztok, annál inkább rájössz, mennyi közös dolog van bennetek! És bármennyire is igyekszel eltitkolni magad elől, nem fog összejönni: be kell látnod, hogy totál belezúgtál. Mi lenne, ha a tudtára adnád? Meglehet, ő is pont úgy érez, mint te!

Skorpió

A legkevésbé sem úgy indulsz neki a hossz hétvégének: most aztán bepasizol. Csak rád ír egy jóképű fickó vagy meghív egy italra valaki, miközben a csajokkal szürcsölöd a margaritádat, és poénosan felajánlja, hogy meglocsol téged, Teljesen tét nélkül adsz egy esélyt a dolognak, és később hálás leszel magadnak, amiért megtetted, mivel azt a személyt ismerheted meg, akit mindig is kerestél! Szóval légy nyitott a következő napokban, Skorpió!