Az Oroszlán újhold augusztus 16-án elegendő önbizalmat és bátorságod ad a vágyaid megvalósításához, de talán még csak erőfeszítéseket sem kell tenned, és öledbe hullik minden, amit csak szeretnél. A horoszkóp szerint ez a 4 csillagjegy készülhet arra, hogy valóra válnak az álmaik az újhold idején, és az azt követő napokban:

Mérleg

Régóta vágysz arra, hogy felfedezzék, elismerjék a tehetségedet, a képességeidet? Szeretnél híres lenni? Most könnyen teljesülhetnek a kívánságaid, kedves Mérleg. De más hosszú távú céljaid is úton vannak a megvalósulás felé, és ennek már te is láthatod a jeleit. Az Oroszlán újhold erőteljesen támogatja álmaid valóra váltását, így érdemes további erőfeszítéseket tenni a sikerért.

Skorpió

Mindenki megérdemli az esélyt, hogy azzal foglalkozzon, amivel szeret, és te sem vagy kivétel. Az Oroszlán újhold új ajtókat nyit meg a karrieredben, és akár a híresség is válhat belőed. Végre megkaphatod az álommelót, vagy a lehetőséget, hogy elismerjék a tehetségedet, a művészetedet. Légy résen Skorpió, mert olyan támogatókra lelhetsz, akik hozzásegíthetnek a vágyaid megvalósításához.

Nyilas

Ha van valaki, aki tudja, hogyan kell nagyot álmodni, az te vagy, Nyilas. Szóval, mi akadályoz meg az álmaid megvalósítsában? Használd ki az Oroszlán újhold nyújtotta energiákat, amik segítenek a céljaid elérésében. De most ezen kívül is lehetőséget biztosíthatnak neked ahhoz, hogy utazz, elindítsd a vállalkozásodat, hírnévre tegyél szert, de bármi máshoz is, mivel egyszerűen minden ajtó nyitva áll előtted.

Halak

Talán elbizonytalanodtál a saját vágyaidat illetően, de hamarosan kitisztul a látásod, és újra tudni fogod, mit szeretnél igazán. Legyen szó életed nagy szerelmének megtalálásáról, vagy már az esküvőről, esetleg arról, hogy sok pénzre tegyél szert, és jólétben élj – most semmi sem lehetetlen számodra. Ehhez pedig segítséget is küldenek a csillagok, mert elvezetnek Mr. Bighez, vagy megtalálod annak a módját, hogy nagyot szakíts.