Április második felében a Merkúr retrográd eléggé megnehezítheti a csillagjegyek életét, akadályokat kihívásokat gördítve eléjük. Ám ez a 3 csillagjegy szuperszerencsés lesz, mert óriási boldogság vár rájuk:

Bika

Április 20-tól kezdődik a szezonod, és ez egyfajta biztosíték is arra, hogy az április hátralevő része isteni lesz számodra! Beérnek az erőfeszítéseid, amiket a kapcsolatodért, az új szerelemért, vagy a karrieredért tettél. Végre felérsz a csúcsra, és a szerelmi életed maga lesz a megvalósult tündérmese. Eközben sikerül lezárnod egy nehéz helyzetet, és váratlanul azon kaphatod magad: egyszerűen minden jó az életedben.

Ikrek

Sokáig nem törődtél a saját vágyaiddal, de szerencsére bölcsen eldöntötted a hónapban: ideje ezen változtatni! A sors meg is jutalmaz ezért, és eleinte apróbb gesztusokkal lep meg, minthogy egy barátnőd megajándékoz azzal, amire mindig is vágytál, vagy rálelsz álmaid ruhájára. Ám ez csak a kezdet! Az univerzum hozzásegít egy régi nagy vágyad megvalósulásához. Felajánlhatják neked az álommunkát vagy azt, hogy új életet kezdj Rómában.

Skorpió

Régóta cipelsz már bizonyos lelki terheket, kedves Skorpió. A szíved tele van sebekkel. A jó hír az, hogy április második felében jelentős gyógyulást tapasztalhatsz. Valószínűleg megismerkedsz egy különleges pasival, aki képes elfeledtetni veled a múltat, mert ő tényleg más, mint a többi! Mellette átélheted a mindent elsöprő, igaz szerelmet. Ha pedig párban élőként nem volt mostanában minden rendben köztetek, ez hirtelen megváltozhat, méghozzá olyan szinten, hogy gyűrű is villanhat az ujjadon!