A Hold az Oroszlánban jár, ami kicsit őrült, forró, szenvedélyes energiákat közvetít és ehhez megfelelően hajmeresztő kalandokat idéz elő. 3 csillagjegy a tudta nélkül jegyet váltott az érzelmi hullámvasútra, szóval készüljenek, mert drámai változásokon mennek majd keresztül:

Kos

Készülj Kos, mert a pasid hirtelen ledobhatja rád a bombát, és előrukkolhat a házasság vagy a családalapítás ötletével, és a következő pillanatban már az esküvőt vagy a gyerekszobát tervezed. A szinglik is magányosnak vágnak neki a hétvégének, hétfőre viszont meglelhetik életük szerelmét, akivel az összeköltözést kezdik fontolgatni, vagy egy külföldi nyaralást. Szóval eléggé felgyorsulhatnak a dolgok nálad, ha ezt akarod!

Oroszlán

Hirtelen az életed egy teljesen új irányt vehet. Talán az univerzum sugallatára - vagy mert kapsz egy bitang jó lehetőséget -, felszámolod az eddigi életedet. Szemrebbenés nélkül felmondasz, szakítasz a pasiddal, ha azt érzed jónak. Váratlanul olyan bátorságra és lelkesedésre teszel szert, amit talán még sosem éreztél. Most viszont gondolkodás nélkül beleugrasz egy új kalandba, és mindent felteszel egy lapra az álmaidért. Azért állj meg egy pillanatra Oroszlán, és gondold át, mire készülsz, nehogy hétfőn bármit is meg kelljen bánnod!

Skorpió

Váratlanul őrülten szerelmes lehetsz, Skorpió, és kész vagy bármit megtenni az illetőért, mert úgy érzed: ő az, akire vártál, mellette akarod leélni az életedet. Ez főleg akkor lesz kínos, ha párban élő vagy, mert akkor úgy dönthetsz, hogy egy gyors szakítást követően összejössz az új szerelmeddel. Eléggé felgyorsulnak az események az életedben, és most olyan lehetsz, mint egy ámokfutó, aki hátra se néz, csak megszállottan hajt előre.