A Hold a Skorpióban segíthet közelebb jutni a vágyaidhoz, míg a Jupiter-Chiron együttállásnak köszönhetően segítségre számíthatsz, és karmikus szintű eseményekre. Mindent összevetve ez egy különösen szerencsés hétvége lesz 3 csillagjegy számára:

Ikrek

Valami nagyon jó van úton feléd, Ikrek, és ehhez arra van szükség, hogyha meghívnak egy összejövetelre vagy bulizni, akkor fogadd el! Ott ismerheted meg azt a személyt, aki megváltoztathatja a jövődet, vagy akár valóra válthatja az álmodat. Sőt, ha szingli vagy, talán épp ott vár rád életed szerelme. Ez a hétvége áttörést hozhat neked az életben azzal, hogy megadja azt, amire vágysz.

Skorpió

Felkeres egy régi barátod kedves Skorpió, és nemcsak azért, mert rég látott. Egy remek ajánlata lehet számodra, talán utazással, üzlettel vagy munkával kapcsolatos. Habár eleinte semmi kedved vele találkozni, most, hogy tudod, mire számíthatsz, semmiképpen se hagyd ki! De az is megeshet, hogy általa megismersz olyan személyt, aki nagy hatással lesz az életedre, és megváltoztathatja a jövődet.

Nyilas

Nemsokára lehetőségek tömkelegével fogsz találkozni. Iszonyatosan szerencsés leszel, Nyilas! Lehetőséged adódhat beindítani a vállalkozásodat, megvalósítani az álmodat, vagy akár elő is léptethetnek. Most semmi sem állíthat meg abban, hogy megalapozd álmaid karrierjét. Nemhogy egy, hanem több kirívóan jó dolog is történik veled a következő napokban.