Az augusztus 1-jei Vízöntő telihold bizony felrántja a szőnyeget, hogy minden, amit alá söpörtél, az a felszínre kerüljön. A párkapcsolatok komoly próbatételen mennek keresztül, és lesznek, akik elbuknak ebben az időszakban. Mutatjuk azt a 4 csillagjegyet, akiknek drámaian megváltozik a szerelmi életük a horoszkóp szerint.

Bika

A Vízöntő telihold idején felbátorodsz. Odaállsz a pasi elé, aki bejön neked, és ledobod rá a bombát. Ugyanezt teszik a párban élő Bikák is: megmondják a szerelmüknek mire vágynak, hogyan képzelik el a jövőjüket. Mindkét esetben tisztában vannak a jegy szülöttjei a lehetséges veszteséggel, de most bátran kockáztatnak. Kétségkívül lesznek olyanok, akik nem járnak sikerrel, de többségében a Jupiternek köszönhetően nagy az esélye annak, hogy kifizetődik a merészségük.

Oroszlán

Ha elégedetlen vagy a kapcsolatoddal, akkor ez a telihold segít rendbe tenni, vagy pedig végleg lezárni, attól függően, mit is akarsz igazán. Szóval Oroszlán, mit szeretnél? Valószínű, hogy egy tisztázó beszélgetéssel kezdtek, amin talán még túl is juttok, de a kérdés az: mennyire stimmelnek a jövővel kapcsolatos vágyaitok. Néhány Oroszlán nyerni fog, és megkapja a pasijától, amire vágyik, de olyanok is lesznek, akik inkább a szingliség mellett döntenek. Amennyiben egyedülálló vagy, most szembesülhetsz azzal, hogy beleszerettél a pasibarátodba. Mi lenne, ha szerelmet vallanál neki?

Mérleg

Mostanában minden jól alakul közted és Mr. Big között, és talán mégis elbizonytalanodsz. Ne aggódj Mérleg, ez a kétely az aktuális bolygóhatások miatt van. Azért beszéld át a pasiddal az érzéseidet, már csak azért is, mert nagyon élvezni fogod, ahogy megnyugtat! Rá fogsz jönni: ő lehet az igazi, és a következő napokban még szorosabbá válhat a kapcsolatotok. Még ő lehet az, aki tálcán kínálhatja fel a vágyálmaidat! Szingliként pedig készülj fel, mivel könnyen lehet, hogy újra összejössz az exeddel!

Vízöntő

Te vagy ennek a teliholdnak a főszereplője, kedves Vízöntő, és bizony érezni is fogod ennek a terhét. Nem tudsz menekülni a gondolataid, az érzéseid elől, hogy másra vágysz, más pasiba vagy szerelmes, elégedetlen vagy a kapcsolatoddal. Ezt a pasid elé tárod, aki ha nem tud valami olyat villantani, amiért maradnál, akkor valószínűleg kilépsz a kapcsolatból. Ne sajnáld, mert csodás időszak várhat rád szingliként, habár jó esély van arra, hogy hamar rátalálj az új szerelmedre, aki talán már az igazi lesz!