Az augusztus 12-ei telihold a Vízöntőben elindít egy szerencsés lavinát, ami aztán 20 (mikor a Mars belép az Ikrekbe) és 22 között (ekkor kezdődik a Szűz-hava) fog igazán tetőzni. A legjobban, a következő 3 csillagjegy fogja érzékelni, akik piszkosul mázlisak lesznek a hónapban:

Skorpió

Csak a kisujjadat kell mozdítani a hónapban Skorpió, és jóformán mindent megkapsz, amire vágysz! Sőt, néhány egészen merész, váratlan lépésednek köszönhetőn nem várt népszerűségre teszel szert. A munkahelyeden jutalmakkal, elismerésekkel bombázhatnak, és egészen új irányt vehet a karriered. Izgalmas időszak előtt állsz, mivel sorra valósíthatod meg vágyaidat: nemcsak a melóval kapcsolatosakat, hanem a magánjellegűeket is. Életed legszenvedélyesebb időszaka jöhet a pasiddal, és csupa pozitív fordulat várható a szerelmi életedben is: még a kezedet is megkérheti a herceged!

Bak

Kísérletező hangulatban vagy, és minden, amihez hozzáérsz: arannyá válik. Ekkor mázlista vagy, hogy minden sikerre van ítélve, amit a fejedbe veszel. Aztán a hónapban egyik napról a másikra, felgyorsulnak a dolgok a karriereddel kapcsolatban, és váratlanul előléptetnek, főnökké tesznek, megemelik a fizetésedet, és csak lesel, mégis hogy történhetett ez! Pénzbeli jutalmat, szóbeli elismerést kapsz, hirtelen minden az öledbe pottyan, amire vágytál. Ha mindez nem elég, még egy utazási lehetőség is befigyel, ami aztán igazán feltenné az i-re a pontot, pláne, ha ez költözési lehetőséget is jelent.

Vízöntő

Végre megtalálod az igazit, vagy összejössz az exeddel, és átélheted a happy endet. De nem csak a szerelemben leszel ilyen mázlis! Egész augusztusban, általánosságban elmondható, hogy élvezed Fortuna, a szerencse istennő áldását. Állandóan jó híreket, ajándékokat kapsz, szinte mindennap ér majd valami kellemes meglepetés. A környezeted mást sem csinál, mint támogat, lesi minden óhaj-sóhajodat. A legjobb, hogy az anyagi gondjaid is rendeződhetnek, valamint egy régóta húzódó probléma is. A hónapban jóformán tényleg elég kívánnod, és megkapod azt, amire vágysz!