A heti horoszkóp szerint iszonyatosan zsúfolt, pörgős, de sokszor hihetetlenül örömteli és izgalmas napjai lesznek a zodiákus tagjainak. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Nagyon melós hét vár rád, kedves Kos, és úgy érzed: sok mindent elölről kell kezdened. De mi van akkor, ha nem újrakezded, inkább arra koncentrálsz, hogy leegyszerűsítsd azt, ami már előtted van? Egyáltalán nincs messze a cél, csak meg kellene szabadulnod a rendetlenségtől, hogy te is lásd.

Bika

Ezen a héten lejár egy vagy több határidő, és emiatt úgy rohangálsz, mint pók a falon, hogy mindent sikeresen elintézz. Ráadásul az uralkodó bolygód, a Vénusz még mindig retrográd, és az innovatív Uránusszal a 9. házban áll, ami azt jelenti: rengeteg változás vár rád, ha akarod, ha nem.

Ikrek

Akár a BFF-ed megy keresztül szakításon, akár a tesód költözik el a városból, ezen a héten nem a saját problémáidra összpontosítasz. Ez megkönnyebbülést jelent, mert éppen úgy érzed, nem tudod, mihez kezdj az életeddel. Ám ez nem jelent igazi megoldást, ugye te is tudod? Ráadásul így alig jut időd önmagadra a napokban.

Rák

6-án remek hír érkezik a karriereddel, és a talán ezzel együtt a bankszámláddal kapcsolatban is. Végre megkapod azt a lehetőséget, amire hónapok vagy akár évek óta vársz. De most, hogy megvan az álommeló, rá kell döbbened: túl sok dolog van a tányérodon. Talán le kellene passzolnod pár feladatot vagy végleg elengedni őket!

Oroszlán

Ez a hét brutálisan zsúfolt, ugyanakkor izgalmas és kielégítő lesz, mivel munkalehetőségeket kaphatsz, megoldódnak az anyagi problémáid, és talán még egy fantasztikus születésnapi bulit is rendeznek a barátaid. Imádni fogod ezt a hetet, mert tele lesz meglepetéssel és kellemes élményekkel.

Szűz

Felhatalmazva érzed magad, hogy taníts másokat. A Merkúr még mindig a jegyedben állomásozik, és sok mondanivalód van! A világról, önmagadról, és megosztanád mindazt a tudást, amivel rendelkezel. Ráadásul a héten találkozhatsz valakivel egy kávézóban vagy egy könyvesboltban, aki nagy hatással lesz az életedre.

Mérleg

Ezen a héten megnyílik a pénzcsap, és dőlni fog a lóvé. Fizetésemelés várható, vagy esetleg végre értékelni kezdik a művészetedet, felfedezik a szolgáltatásodat, és tele leszel vendégekkel. Sőt, az is lehet, hogy egy előnyösebb állást kapsz, esetleg olyan támogatókra lelsz a barátaid révén, akik befektetnének az üzletedbe.

Skorpió

Már így is elég feladatod és projekted van, nem gondolod, Skorpió? Ráadásul a barátaid, a családod is elég programot szerveztek neked. Mikor a héten feldobnak neked még egy lehetőséget, hajlamos vagy azonnal igent mondani rá, ahelyett, hogy átgondolnád, biztos szükség van-e még egy teherre az életedben.

Nyilas

A munkahelyi határidők, az állandó ügyintézés, a barátaid vagy épp a pasid kérései eléggé leterhelnek. Fel kellene állítanod egy sorrendet, ha szeretnél időben végezni mindennel. Még jobb lenne, ha nem vennél magadra annyi terhet vagy csapatban dolgoznál, esetleg feladatokat delegálnál, és akkor még magadra is jutna időd!

Bak

Úgy érzed, bizonyos dolgok miatt nem tudod élvezni az életet. Könnyen lehet, ez nem anyagi problémára utal, hanem inkább érzelmi nehézségekre. Nem tudsz lazítani és kikapcsolódni, amikor mindenütt a problémát és a bajt látod. Valószínűleg arra kellene fókuszálnod, hogy változtass azon, amivel elégedetlen vagy.

Vízöntő

A múlt heti telihold rád helyezte a hangsúlyt, de most arra összpontosítasz, hogy a számodra legfontosabb emberek támogatást kapjanak. Akár egy régi barátodat vendégeled meg, akár a családot látogatod meg, mindenki jól fogja érezni magát a környezetedben, és sokat javulhat a hangulatuk.

Halak

Mikor érezted magad utoljára ennyire elfoglaltnak, Halak? Ez a hét zsúfolásig tele van társasági eseményekkel, munkahelyi megbeszélésekkel és megannyi feladattal. Ha túlterheltnek érzed magad, különösen 6-án, ne feledd, hogy nem kell mindent egyedül csinálnod, és kérhetsz segítséget!