A heti horoszkóp szerint a 12-ei Nyilas újhold segít megvalósítani a zodiákus tagjainak vágyait. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Az univerzum segít visszatérni a pályára, hogy megvalósíthasd az álmaidat, csak át kellene gondolnod, hogy mit szeretnél. Több ajtó is megnyílik előtted, és szerencsés változásokra számíthatsz. Minél jobban tiszteled az álmaidat ebben az időben, annál sikeresebb leszel.

Bika

Amit eddig fontolgattál, vagy amire vágysz, az most valósággá válhat, de szükséged lesz mások segítségére a megvalósításhoz. Ezen a héten összpontosítsd az energiáidat arra, hogy kitaláld, kivel beszélhetsz a csodálatos ötletedről, a legmélyebb vágyadról. Használd ki Bika, hogy a szerencse melletted áll.

Ikrek

A Szaturnusz és a Neptunusz a Halakban arra ösztönöz, hogy légy koncentráltabb és határozottabb álmaid életének megteremtésében. Most igazán megéri minden célodon dolgozni, és akár egy kicsit kockáztatni, mert megtérül a befektetett energia.

Rák

El kell hagynod a komfortzónádat a siker érdekében. A napokban több megerősítést is kaphatsz azzal kapcsolatban, hogy jó úton jársz.  De fontos: ne utasíts el egyetlen lehetőséget sem, pusztán azért, mert túl jónak – vagy túl nagynak – tűnik ahhoz, hogy valódi legyen. Mindig nyitott szívvel fogadd, amit az univerzum ad.

Oroszlán

A közelmúltban egy hatalmas és mély változáson mentél keresztül, és most ideje megnyílni, valamint elfogadni azt az életet, amiről álmodsz. Ez a hét tökéletes ahhoz, hogy fizuemelést vagy előléptetést kérj. A következő napokban megnő az önbecsülésed, és ez ösztönző hatással lehet rád.

Szűz

Nem kell titkolnod az igazságot sem magad, sem mások előtt, és ahogy azt a Vénusz a Skorpióban garantálja, az igazság így vagy úgy mindig kiderül – és ez csak a hasznodra válik. Nyugodtan mondd ki Szűz, amit szeretnél, legyen az egy vélemény, előléptetést iránti vágy, vagy ha változtatni szeretnél valamit a kapcsolataidon belül.

Mérleg

Az év egyik legsikeresebb időszakban találod magad pénzügyi szempontból. A Vénusz, ami leginkább arról ismert, hogy irányítja a szerelmet és a kapcsolatokat, uralkodik a pénzügyek és az ingatlanok felett, így ez egy nagyszerű időszak a lakásvásárlásra vagy a pénzügyi stabilitás megalapozására, de még akár örökölhetsz is.

Skorpió

Ez a hét segít megtalálni a hitet, hogy jó úton haladsz. Reménykedni önmagadban és a jövőben sokkal jobb, mint leragadni a múltban. Lehetővé teszi a folytatást, az életedhez szükséges döntések meghozatalát, és legfőképpen azt, hogy soha ne hagyd abba a próbálkozást.

Nyilas

Többet akarsz az élettől, mint egy munkát, ugye Nyilas? Fényes karrieről álmodozol, és szeretnél pénzügyileg független lenni. Ehhez meg kellene vizsgálnod, mi késztet arra, hogy sokkal kevesebbet fogadj el, mint amennyire vágysz.

Bak

A héten a Nyilas újhold segít túllépni azon, ahol ebben a pillanatban vagy, hogy többet megtapasztalhass abból, amit az élet kínál. Ehhez azt is fel kell ismerned: bármennyire is akarsz valamit, még mindig kihívásokkal kell szembenézed. Hihetetlen lehetőséget kaphatsz oktatással, utazással vagy a bőség területén.

Vízöntő

Ez az időszak arra való, hogy folyamatosan átalakulj és változz. Valószínűleg másféle karrierre vágysz, különösen olyanra, ami több pénzt kínál – vagy akár nagyobb önbecsülést ad. Gondold át, milyen szakmai kapcsolataid vannak ebben az időszakban, valamint milyen lehetőségeid.

Halak

A Nyilas újhold felhozza a bőség, az oktatás, a spiritualitás, az utazás témáit, és segít bennük előrehaladást elérni. Abban is támogat, hogy elérd a nagyobb vágyaidat. Ha elfogadod, amit hoz, új és izgalmas helyzetben találhatod magad. A Skorpió jegyében lévő Vénusz mindenféle izgalmas lehetőségekkel kecsegtet.