A heti horoszkóp szerint a 20-i újhold a Halakban arra készteti a zodiákus tagjait, hogy átgondolják az életüket és a kapcsolataikat. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Te is érzed, Kos: ki vagy purcanva. Most már tényleg szükség lenne megváltoztatni a prioritásokat az életedben, és magadra helyezni a fókuszt. 20-án a Vénusz beköltözik a jegyedbe, ez önbizalmat és löketet ad ahhoz, hogy végre többet törődj a testi-lelki jóléteddel!

Bika

Egész héten sorra kapod a meghívásokat! Hirtelen olyan sok baráti találkozó, buli meg izgalmas program lehetősége merül fel, hogy azt se tudod, melyiket fogadd el. Főleg azért, mert egy részed nyugalomra vágyik, és egy kis csendes én-időre. Mi lenne, ha úgy intéznéd, hogy mindenre jusson egy kis időd?

Ikrek

Egy kicsit talán elbizonytalanodtál, Ikrek. Nem tudod, mit is akarsz igazából, mik a céljaid a jövőre nézve. Ne aggódj, mert 22-én megszáll az ihlet, amikor uralkodó bolygód, a Merkúr összecsap a változást előidéző Uránusszal. Ideje elengedni a múltat, és köszönteni a jövőt!

Rák

Egyre erősebb a késztetés benned: el kell utaznod. A héten meg is tervezed a részleteket, és ami a legjobb:anyagi támogatást kaphatsz hozzá a csillagoktól. Azt is jó, ha tudod: a napokban olyan erőteljes lesz a kisugárzásod, hogy bárkit meghódíthatsz, és bármilyen üzletet megköthetsz.

Oroszlán

Te is érzed Oroszlán: időszerű elengedni azokat, akik csak hátráltatnak, mérgező hatással vannak rád. Ennek fényében jelentős mértékben átalakulhatnak a kapcsolataid. Aztán 22-én váratlan hírt kapsz egy szerződésről vagy lehetőségről, ami fellendítheti a karrieredet, és végre ott fogsz tartani, ahol lenni szeretnél!

Szűz

A héten fontos döntéseket kell hoznod a kapcsolataidat illetően. El kell döntened, kikkel utazol tovább, és kik azok, akiket elengedsz. Ezzel együtt rengeteg melód lesz a napokban, aztán valami váratlan feladattal bíznak meg 22-én, ami inkább izgalmasnak tűnik, semmint a szokásos unalmas kötelezettségnek.

Mérleg

Ezen a héten elhatározod magadat: mostantól sokkal jobban odafigyelsz az egészségedre! Jól is teszed! Ugyanis, mikor a tükörbe nézel, rájössz: mostanában elhanyagoltad magadat, szóval jöhet a testi-lelki karbantartás! Az már csak a hab a tortán, hogy a szerelmi életed felforrósodik, és megédesíti a napjaidat.

Skorpió

Rengeteget melóztál az utóbbi időben, Skorpió! Most már időszerű lenne helyet adnod a szórakozásnak! Menj el bulizni a csajokkal, randizz minden nap a pasiddal! Temérdek lehetőséged adódik a héten, hogy feldobd az életedet, és ne csak munkából álljon.

Nyilas

Sokat agyalsz azon, mit kellene tenned azért, hogy boldogabb legyél, és ami a legjobb: a héten meg is kapod a választ! Ráadásul a hét elején a Vénusz, a szerelem bolygója belép a romantikáért felelős szektorba, biztosítva, hogy a következő néhány hét szerelemben és szexben gazdag legyen!

Bak

Itt az ideje újragondolni a kapcsolataidat! Vedd górcső alá őket, hogy átgondolhasd, melyikbe éri meg a továbbiakban energiát fektetni, és mely kötelékeket kellene felbontanod, mert nem tartanak sehová, legfeljebb csak hátráltatnak téged. Utána jöhet az otthonod rendbetétele, és felfrissítése!

Vízöntő

A napokban megjön az ötlet, vagy a segítség, aminek köszönhetően rövid időn belül pénzhez juthatsz, és akár végleg megoldhatod az anyagi gondjaidat. Annyira inspirált leszel, hogy az életed egyéb területeire is kiterjedő ötleteid támadnak, és végre elégedett lehetsz a helyzeteddel.

Halak

A héten főleg az egészségedre, a külsődre, és úgy összességében a testi-lelki jóléteddel leszel elfoglalva. Nagyon helyes, Halak! Épp itt az ideje, hogy ne csak másokkal, hanem magaddal is törődj! A csillagok némi pénzt is küldenek ahhoz, hogy kényeztethesd magadat, és megvehesd azt, amire vágysz!