A heti horoszkóp szerint óriási meglepetések és örömteli fordulatok várnak a zodiákus tagjaira a 23-ai Skorpió szezon kezdetének és a 28-ai Bika holdfogyatkozásnak köszönhetően. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Egy fejezet a végéhez közeledik az életedben, Kos. Talán ideje munkahelyet váltanod, költöznöd vagy befejezed a képzést, ami belevágtál. Ám ezzel együtt valami új is elkezdődik, így nincs mitől tartanod. Bátran sodródj az eseményekkel, mert az univerzum biztos kezekkel vezet téged.

Bika

Drámai változásokon mész keresztül a következő napokban. Érezhetően megváltozik a személyiséged, és az identitásod. Egy teljesen más ember válhat belőled. Ennek köszönhetően sokkal elégedettebbnek, boldogabbnak és kiegyensúlyozottabbnak fogod érezni magad.

Ikrek

A héten életed egy szakasza lezárul, de ezzel együtt elkezdődik egy új, kedves Ikrek. Meglehet, végre felérsz a karrieredben a csúcsra vagy saját vállalkozást indítasz, miközben a szerelmi életed is új irányt vesz. Valószínűleg egy kicsit izgulsz a változások miatt, de tudod, hogy minden sokkal jobb lesz.

Rák

Amiért olyan keményen dolgoztál, vagy annyi éven át álmodoztál róla, az most elérhető közelségbe kerül. Végre megérkezel a célodhoz, Rák, és fel sem bírod egészen fogni, hogy megtörténik. Legyen időd arra a héten, hogy ünnepelj a csajokkal, és akár magadban, de hálát adj a sorsnak a jó szerencsédért, és elismerd a saját erőfeszítéseidet.

Oroszlán

Az utóbbi időben már rengeteg változáson mentél keresztül, de ez nagyon nem a jéghegy csúcsa, mert az még csak most jön! A 28-i holdfogyatkozás egy izgalmas lehetőséget tartogat számodra, ami nemcsak egy új kezdetet ígér, hanem azt is, hogy végre az áloméletet éld.

Szűz

Egy korszak lezárul, ám egy másik elkezdődik. Kész vagy elindulni egy spirituális utazásra, belevágni egy új kalandba, és búcsút inteni a régi életednek. Tedd ezt, Szűz, és ne törődj azzal, mit szól majd hozzá a környezeted. Csak kövesd az ösztöneidet, amik pontosan megsúgják, mit kell tenned.

Mérleg

Katartikus élmények várnak rád, pedig azt hitted, már nem érhet több meglepetés vagy fordulat, pedig még csak most jön a java! Megérkezel oda, ahová mindig is tartottál, és ehhez még néhány jelentős fordulaton kell átesned. Készülj a héten az érzelmi hullámvasutazásra!

Skorpió

A héten felkerül a pont az i-re, ami annyit tesz Skorpió: egy hatalmas változásra számíthatsz, ami végre megadja azt, amire vágysz. Fordulópontra számíthatsz a karrieredben, a kapcsolatodban, és megérkezel oda, ahová mindig is szerettél volna. Igen, az életed maga lehet a megvalósult álom.

Nyilas

Egész héten sorra érnek majd az örömteli és kellemes meglepetések. A sors finoman, de biztosan terel téged a vágyaid irányába, és hamarosan minden a tiéd lehet, amire vágysz. De előbb még meg kell tanulnod egy nagyon fontos leckét, amire sor kerül a 28-i holdfogyatkozásnál.

Bak

Felejthetetlen napok állnak előtted Bak, mivel komolyra fordulhatnak a dolgok a szerelmi életedben, elkezdenek megvalósulni a karrierrel kapcsolatos vágyaid, és megérkeznek azok a változások, amikre mindig is vágytál. A 28-i holdfogyatkozás a meglepetés és az öröm pillanatát hozza magával.

Vízöntő

Ez a hét fordulópontot hoz az életedben, Vízöntő. Jöhet a költözés, az ingatlanvásárlás vagy akár a családalapítás. Egy újabb mérföldkőhöz érsz, ami olyan lesz számodra, mint egy boldog befejezés. Persze attól még nagyon is várnak rád élmények, de végre azt fogod érezni: ott vagy, ahol mindig is lenni szerettél volna.

Halak

Készen állsz, Halak? A Skorpió szezon, és a holdfogyatkozás zöld utat ad neked, ha barátságokról, kirándulásról, izgalmas társasági eseményekről van szó. Innentől kezdve csak akkor fogsz unatkozni, ha te akarsz. Végre olyan színes és izgalmas életét élhetsz, mint amilyenre vágysz.