A heti horoszkóp szerint a napfogyatkozás a Mérlegben mindenki életét alaposan felforgatja. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Bizonyos változások már nagyon esedékesek. Azt is felismered, hogy egyensúlyt kell teremtened az életedben, ami azt jelenti: szembe kell nézned a múlttal. Vannak olyan dolgok, amikkel egyszerűen már nem tudsz mit kezdeni, és ha ezen a héten nem küzdesz meg a démonaiddal, azt fogod érezni, sehova sem jutsz az életben. 

Bika

Mikor volt olyan utoljára, hogy egy egész délutánt a hobbidnak szenteltél? Az uralkodó bolygód Vénusz belépett a Szűzbe és az örömszektorba 8-án, leporolod a gitárodat, és elmész a könyvtárba kivenni néhány új romantikus regényt. A hobbival töltött idő eltereli a figyelmet a stresszes munkáról. Aztán a 14-i napfogyatkozás körül úgyis lesz elég dolog, amire oda kell majd figyelned!

Ikrek

Az igazat megvallva: ez a hét nem túl szórakoztató számodra, Ikrek. A Mérlegszezon általában az év legkellemesebb időszaka, de ezúttal olyan, mintha minden, amit korábban szerettél, savanyú ízt hagyna a szádban. Ez pedig 14-én, a napfogyatkozáskor eléri a csúcspontot. Amikor a régi kedvenceid nem nyújtanak örömöt: ideje újak után nézned!

Rák

Egyesek számára a napfogyatkozások „megtisztulása” inkább metafora, de nálad szó szerint történik. A 14-i napfogyatkozás arra sarkall, hogy külső-belső nagytakarítást tarts. Irány a fodrász, a körmös, közben tolod a méregtelenítő kúrát, és kitakarítod az egész kecódat, hogy megszabadulj attól, amire nincs szükséged.

Oroszlán

A napfogyatkozások különösen nagy kihívást jelentenek számodra, Oroszlán, amikor a Nap – az uralkodó bolygód – nem világít a teljes fényében. Ezen a héten kimerültnek érezheted magad. Üres tankkal futsz, és valószínűleg inkább lemondod programjaidat. A napokban a kirakatbarátok elbúcsúznak, de az igazik veled maradnak!

Szűz

A Mérleg 14-i napfogyatkozása a pénzszektorodba esik, felhívva a figyelmet arra, jelenleg hogyan boldogulsz az anyagi helyzeteddel. Akár saját vállalkozást építesz, akár szabadúszóként dolgozol, úgy tűnik, rengeteg lehetőséged van, de nem sok a tényleges pénzáramlás. A héten változtathatsz ezen.

Mérleg

Ezen a héten te leszel a főszereplő, Mérleg. A 14-i napfogyatkozás a te jegyedben zajlik, és felhívja a figyelmet az identitásodra, az imázsodra, és az egészségedre. Ezen a napon számíts egy ritka különleges eseményre! Itt az idő, hogy végre megvalósítsd önmagadat. Valami egészen csodálatos átalakuláson mehetsz át, ha nem menekülsz el a változások elől.

Skorpió

A 14-i napfogyatkozás a tudattalanod szektorába esik, és bár úgy érzed, mindenki mérges rád, lehet, ez csak a te fejedben van. Ne csinálj semmit, hanem várj, és bízz abban, hogy a jövő héten jobb lesz a helyzet. Miután az uralkodó bolygód, a Mars 12-én belép a jegyedbe, hamarosan újra önmagadnak fogod érezni magad.

Nyilas

Régóta érezted, hogy a baráti körödben szakadás közeleg, és a 14-i napfogyatkozás végleges törést hoz. Bár pillanatnyilag drámai érzés elhagyni a régóta ismert csoportot, kilépni a biztonságos környezetből, vagy kihagyni egy ismerős születésnapját, mégis olyan döntéseket hozol, amik hosszú távon nyugalmat és könnyebbséget hoznak az életedbe.

Bak

A 14-i napfogyatkozás a karrieredre és az imázszónádra esik. Egy időben csak a szakmai sikerre koncentráltál, de most a pasid, a családod lesz a legfontosabb része az életednek. Vedd észre a lehetőségeket, amiket azért kapsz, hogy leegyszerűsítsd az életedet, és végre azzal foglalkozz, amivel igazán szeretnél.

Vízöntő

Az idei év egyik témája a takarékosság volt, azzal a céllal, hogy egy nagy álomra spórolj. Ezen a héten a vállalkozás beindítása, a ház megvásárlása vagy a nászút kifizetése lehet a legsürgősebb. Bizonyos szempontból úgy tűnik, minden darab a helyére kerül, más szempontból pedig úgy, hogy minden szétesik. Mielőtt bármibe belevágnál, tégy egy lépést hátra, és gondold át a helyzetedet.

Halak

A 14-i napfogyatkozásnak köszönhetően végre búcsút inthetsz az érzelmi és pénzügyi poggyászodnak, ami eddig visszatartott. Ideje kihúzni a csontvázakat a szekrényedből. Megkönnyebbülés lesz látni, hogy valójában mennyire veszélytelenek voltak. Ez segít abban, hogy a héten visszanyerd az életkedvedet.