A heti szerelmi horoszkóp szerint a szinglik visszaülnek a nyeregbe, a párban élők átértékelik a kapcsolatukat. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Számos lehetőség és változás várható, de gondoskodnod kell arról, hogy a teljes képet lásd, mivel így tudod csak kihasználni őket. Szóval légy őszinte magaddal a kapcsolatodat illetően. Az igazság fájdalmas lehet, de ez vihet előre téged vagy esetleg titeket, ha úgy döntesz. A szinglik horgára egyszerre több pasi is akadhat, de nagyon körültekintően kell választaniuk!

Bika

Most bármit elérhetsz a kapcsolatodban, amit csak szeretnél. A kérdés az: be mered vallani magadnak, mire vágysz igazából, és ezt utána kész vagy közölni az embereddel is? A szingli Bikák nagyszerűen érzik magukat, mert a napokban siker koronázza az erőfeszítéseiket. Magabiztosságuk és önbizalmuk mágnesként vonzza a jelölteket!

Ikrek

Minél fontosabb valami vagy valaki az életben, annál több időbe telik az elvesztése utáni gyógyulás. Éppen ezért, ne siettesd a dolgokat, ha nemrég szakítottatok a pasiddal, vagy nemrég békültetek ki. Légy türelmes, amíg újra felépül a bizalom. Szerencsére a következő napok elősegítik a gyógyulási folyamatot.

Rák

Ha a dolgok nem a tervek szerint alakulnak, az nem azért van, mert valamit nem neked szántak, hanem az univerzumnak nagyobb tervei vannak. Akár szingliként kosaraznak ki, akár váratlanul szakít veled a pasid, ez azt jelenti: nem ő volt az igazi. De ne aggódj, nem leszel sokáig magányos, és úton van feléd Mr. Big!

Oroszlán

Egy egészen új típusú kapcsolat bontakozhat ki a napokban. Megismerkedsz valakivel, aki szöges ellentéte az eddigi pasijaidnak, és ettől nemcsak izgalmassá, hanem ígéretessé is válik. A párban élők pedig meglepve veszik észre, mennyit változott az utóbbi időben a szerelmük, mintha teljesen kicserélődött volna.

Szűz

Sokat változik a következő napokban az önértékelésed, kedves Szűz. Igazi bombázónak érzed magad, de ami a legfontosabb: erősnek és magabiztosnak ahhoz, hogy randizgass. A párban élők viszont sokat agyalnak a prioritásokon, mert úgy érzik, túl sok adtak a pasijuknak és túl keveset kaptak eddig.

Mérleg

Hirtelen elönt a vágy, és újra ismerkedni, randizgatni kezdesz. Szingliként meglepő élményekben és kalandokban lehet részed a következő napokban. A párban élők azon kapják magukat, hogy megváltoztak a céljaik: talán vágyni kezdenek az esküvőre, a gyerekre, de az is előfordulhat, hogy épp az ellenkezőjére, és több szabadságot szeretnének.

Skorpió

Ne akarj szerepet játszani, Skorpió. Ha nem viselkedsz önazonosan a kapcsolatodban, előbb-utóbb boldogtalan leszel. Ne áldozd fel magadat a pasid kedvéért, akár szeretné, ha más lennél, akár csak te hiszed azt. Ugyanez a helyzet, ha szingli vagy. A cél az legyen, hogy olyannak szeressenek és fogadjanak el, amilyen vagy.

Nyilas

Minél jobban törődsz magaddal, annál jobban fog Mr. Big is foglalkozni veled. Próbáld csak ki! Sokat fog dobni az önbizalmadon, hogy igazán önmagad lehetsz mellette, és így is szeret téged. A szingliknek ugyancsak megéri minél többet törődniük azzal, hogy jól érezzék magukat a bőrükben, mert ennek köszönhetően fogják bevonzani az új pasijukat.

Bak

Minden egészséges kapcsolat alapja az, hogy meg kell találni az egyensúlyt. Nyitottnak kell lennetek a szerelmeddel egymás vágyaira. Persze minden azzal kezdődik, hogy egyáltalán bátran kifejezitek, mire lenne igényetek. A csillagok arra biztatnak: merj kilépni a komfortzónádból, hogy megteremtsd azt a szerelmet, amiről álmodtál.

Vízöntő

Úgy érzed, készen állsz egy új fejezetre a szerelmi életedben. Ez jelentheti azt, hogy jöhet az esküvő vagy a gyermekáldás, illetve szingliként nyitott vagy egy új kapcsolatra. Az utóbbi időben sok mindenen mentél keresztül, de most már nyitott vagy, és sokkal pozitívabban látod a jövődet.

Halak

Sok változás történhet a szerelmi életedben. Végre sikerül elengedni az exeidet, és feloldani a karmikus kapcsolataidat. Meghozol pár kritikus döntést, ami új irányba tereli a szívügyeket. A szeptember 14-i Szűz újhold új kezdeteket hoz, amik bővelkednek romantikában, akár szingli, akár párban élő vagy.