A heti szerelmi horoszkóp szerint a párban élők kapcsolata olyan lesz, amilyenre vágytak, a szinglik közül pedig néhányan találkozhatnak a Nagy Ő-vel. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Sikerül megújítani a kapcsolatodat a szerelmeddel. Visszatér a régi tűz, a bizalom, a közös jövő iránti vágy és a bátorság, hogy új dolgokat próbáljatok ki. A szinglik megismerkedhetnek valakivel, aki első látásra tökéletes számukra, mégsem mernek belevágni egy új kapcsolatba. Biztos vagy a dolgodban, Kos?

Bika

Ezen a héten a bolygók összefognak azért, hogy sikerüljön elmélyíteni a kapcsolatotokat. Most hajlandó vagy kockáztatni és olyan dolgokat is megtenni, kimondani, amikhez korábban nem lett volna merszed. A szinglik sikeresen bevonzhatnak egy olyan srácot, aki minden képzeletüket felülmúlja.

Ikrek

Megérkeznek a pozitív energiák az életedbe, amik segítenek új szintre emelni a kapcsolatodat. Végre pont olyan izgalmassá, romantikussá válhat, mint amilyenre mindig is vágytál. Egyedülállóként lehetőséged adódhat egy futókalandra, ami akár nagyon jól is elsülhet, ha mindketten tisztában vagytok azzal, hogy ez csak átmeneti viszony.

Rák

Amennyiben párkapcsolati gondokkal küzdöttetek, számíthattok a javulására. Akárcsak azok, akiknek épp nincsenek gondjaik. Minden párkapcsolat megindul a fejlődés útján és végre igazán azt érezhetik a jegy szülöttei: megérte erőfeszítéseket tenni. Az egyedülállók pedig újra hinni kezdenek a szerelemben!

Oroszlán

Új fejezet veszi kezdetét a szerelmi életedben. Mindketten belátjátok az imádottaddal a hibáitokat és azt is tudjátok, mit kell tennetek azért, hogy jobban működjön a kapcsolatotok. A szinglik új megvilágításban láthatják az egyik kollégájukat vagy barátjukat, és arra jöhetnek rá, hogy tökéletes pasi lehet számukra.

Szűz

Szeretnéd valamivel feldobni a kapcsolatodat, Szűz? A héten meg is teheted. Egy utazás, egy randevú, egy izgalmas program sokat segíthet. Most igazán megéri energiát fektetni a kapcsolatba, mert új magasságokba emelkedhet a szerelmi életed. Az egyedülállók megismerkednek egy olyan pasival, akivel tartós kapcsolatot alakíthatnak ki.

Mérleg

A héten felmerülhet a házasság vagy a családalapítás kérdése nálatok. Február 9-én, mikor újhold lesz a Vízöntőben, akár bele is vághattok az egyik megvalósításába. Mindenképpen beszélj a napokban a vágyaidról, mert most a beszélgetések hozhatnak áttörést a kapcsolatodban.

Skorpió

Függetlenül attól, hogy boldogan szerelmes vagy, esetleg még mindig keresed az igazit, egy olyan szakaszon mész keresztül, ami megváltoztatja azt, hogyan viszonyulsz a kapcsolatokhoz, és emiatt több szabadságot akarsz majd az életedben. Ha még keresed a Nagy Ő-t, esélyed adódik utazni vagy elköltözni egy olyan helyre, ahol találkozhatsz életed szerelmével.

Nyilas

Egy ideje félretetted a vágyaidat és azon dolgoztál, hogy az tedd, amit helyesnek érzel. De most úgy érzed, időszerű visszatérni a belső vágyaidhoz és ezzel együtt a belső igazságodhoz. Oszd meg őket Mr. Biggel is, mert így elősegíthetnéd a kapcsolatotok fejlődését. A szinglik lépjenek ki a komfortzónájukból és próbáljanak ki új ismerkedési módszereket.

Bak

A Merkúr, a kommunikáció bolygója a hét elején a Vízöntő jegyébe költözik, és segít megbeszélni néhány fontos dolgot az imádottaddal. Sikerül megvitatnotok pár kényes témát, és még akár arra is vevő lehet a szerelmed, hogy szintet lépjetek. A szinglik legyenek kitartók és várjanak az igazira. Ne menjenek bele egy olyan kapcsolatba, ami nem tűnik ígéretesnek.

Vízöntő

Számodra most az öröm és a boldogság a legfontosabb a kapcsolatodban. Ha az utóbbi időben ez nem jellemző rátok, akkor ez a héten megváltozhat egy alapos lelkizést követően. A szerelem célja többek között az, hogy jobbá tegye az életet, szóval ne félj hangot adni annak, amire lenne szükséged.

Halak

Egyre tisztábban látod Halak, mit is vársz a kapcsolatodtól. Tökéletes ez a hét ahhoz, hogy Mr. Biggel is megoszd, mert most végre igazán pozitív irányba változhat a kapcsolatotok. Ha így teszel, rövid időn belül megkaphatod azt, amire igazán vágysz. Közben a szinglik is megvilágosodnak azzal kapcsolatban, milyen számukra a tökéletes pasi.