A heti szerelmi horoszkóp szerint az év első hete felélénkíti a zodiákus tagjainak szerelmi életét. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Hatalmas meglepetés fog érni a kapcsolatodban. Ez jelenthet pozitív fejleményeket, de akár kevésbé előnyös változásokat is. Mivel úgy érzed, nem volt előjele, fogalmad sincs, miért változott meg a pasid véleménye, vagy miért döntött úgy, ahogy.

Bika

A hét elején adódhat némi feszültség köztetek, de szerencsére hamar átlendültök a kellemetlenségeken, és nem lesz mosolyszünet. Utána ismét úszni fogtok a mámorban és a nyaralást fogjátok tervezgetni. A szinglikre ráírhat az exük, de legyenek óvatosak, mert nem biztos, hogy hátsó szándék nélkül teszi.

Ikrek

Szingliként kellemes élményben lehet részed, mivel egy baráti, esetleg munkahelyi összejövetelen vagy valamilyen alkalmon, de bemutathatják neked a leendő szerelmedet. A párban élők teljes gőzzel belevágnak a céljuk megvalósításába, és emiatt egész héten izgatottak lesznek.

Rák

Ez a hét pozitív változásokat hozhat a párkapcsolatodba. Megérte türelmesnek és megértőnek lenni Mr. Biggel, mert így végre ő is nyit a vágyaid felé, és kellemes meglepetéseket okozhat. Az egyedülállók a közvetlen környezetükben ismernek meg egy olyan pasit, akivel szívesen elmennének randizni.

Oroszlán

Békés, romantikus időszakra számíthatsz az imádottaddal. Ha van bármi ötleted, terved, amit szeretnél vele együtt megvalósítani, ez a tökéletes hét ahhoz, hogy megtedd. Még az is lehet, hogy már a napokban lefoglaljátok a tavaszi kiruccanáshoz a szállásotokat, annyira lelkesen vágtok neki 2024-nek.

Szűz

Végre úgy látod Szűz: az erőfeszítéseid meghozzák a kívánt eredményt. Megérte kitartani a szerelmed mellett, mert igazán jól alakulnak a dolgok köztetek. A szinglik hirtelen azon kapják magukat, hogy érzéseket táplálnak egy közeli barátjuk iránt.

Mérleg

Nagyon boldog vagy, Mérleg, mert Mr. Big mindent megtesz azért, hogy jól érezd magad. Végre igazán kezd az az ember lenni, akire mindig is vágytál. Csak arra ügyelj, hogy ne felejtsd el idővel viszonozni mindazt a jót, amit kapsz tőle.

Skorpió

Most nagyon jó passzban vagytok a szerelmeddel, és ez segít abban, hogy megoldjátok az esetleges problémáitokat. Ám a hét vége felé egyikőtök lerobbanhat, ami miatt ugorhat egy program. A szinglik érdeklődését váratlanul felkeltheti egy kollégájuk, akivel kapcsolatban megváltozik a véleményük.

Nyilas

Ez a hét hatalmas boldogságot hoz számodra. Egyre jobb a kapcsolatotok az utóbbi időben, és tele vagytok tervekkel a jövőre nézve, amiket talán már a napokban el is kezdtek megvalósítani. A szinglik most nem vágynak pasi társaságra és sokkal jobban érzik magukat egyedül.

Bak

Romantikusan telik a hét számodra. Ha odafigyeltek egymás igényeire és mindig higgadtan álltok a felmerülő nehézségekhez, ez így is marad. Máskülönben a hét vége felé egy nézeteltérés elronthatja a meghittnek ígérkező hétvégéteket. Az egyedülállók is érzékenyek lesznek és összeveszhetnek a leendő randipartnerükkel.

Vízöntő

Csodásan alakul a szerelmi életed, Vízöntő. A napokban igencsak megerősödik a kapcsolatod a pasiddal. Mindketten tele vagytok lelkesedéssel és optimizmussal a jövőt illetően. A szinglik is sokkal lelkesebben vágnak bele az ismerkedésbe.

Halak

Ezen a héten megfontoltan kell döntéseket hoznod. Ha van valami, amiről szeretnél beszélni a szerelmeddel, azt érdemes a hét elejére időzíteni. A napokban felmerülnek az idei évvel kapcsolatos tervek is, amik meglepetést okozhatnak a jegy szülöttének.