A hétvégi horoszkóp szerint feszült lesz a hangulat a párok életében, a szinglik meg túlságosan kivetkőzhetnek magukból. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Eléggé zárkózott vagy, pont úgy, mint aki fél egy újabb szerelmi csalódástól. Dolgoznod kellene a paranoiádon, és azon, hogy nyitottabban állj a környezeted felé. Gyakorolj a hétvégén! Most a párban élők is hajlamosak lehetnek rémeket látni, ezzel viszont a kapcsolatukat gyilkolhatják. Szóval: minden Kos nyugodjon meg!

Bika

A hétvégén mindenre vevő vagy! Nincs olyan, amit ne próbálnál ki, legyen az egy vad buli, vagy éppen a swinger, az édeshármas, akármi. Úgy élsz, mint aki számára, nincs holnap. Oké, Bika, csak aztán semmit se bánj meg! Sőt, ha van valaki, aki nagyon tetszik - vagy csak szeretnéd megtartani a pasidat -, most tényleg bármire képes vagy azért érte. Légy nagyon óvatos, mert rosszul is elsülhetnek a dolgok!

Ikrek

Azt üzenik a csillagok: engedd el végre az exedet. Ez a hajó elment, ne fuss utána! Inkább próbálj meg előre nézni, ahelyett, hogy őt üldözöd. A párban élők is figyeljenek arra: ne ragaszkodjanak a múltbéli sérelmeikhez, mert így sosem fognak begyógyulni a sebeik, és elkaszálhatják a kapcsolatukat. Minden Ikrek nézzen szépen előre!

Rák

Szerelemben és háborúban mindent szabad, ahogy a mondás tartja. Éppen ezért a hétvégén Rák szabályosan kifordulsz magadból, és mindent megteszel azért, hogy felszedd a pasit, vagy éppen megtartsd. Filmbe illő húzásokat produkálhatsz, de légy óvatos: túl messzire mehetsz. Mielőtt tényleg durva háborút indítasz vagy lélekromboló tevékenységbe kezdesz, tedd fel magadnak a kérdést: biztos megéri?

Oroszlán

Egész hétvégén  veszekedtek  a szerelmeddel. Minden apróságon hajba kaptok. Talán a meleg miatt vagytok így kikészülve, vagy a felszín alatt komolyabb okok is húzódnak. Mi lenne, ha háborúzás helyett inkább romantikáznátok? Szingliként most nagyon elzárkózol az ismerkedés elől, és csak a barátaidra fókuszálsz, amit talán egy korábbi csalódás eredménye. Ám a napokban érdemes lenne nyitnod!

Szűz

Nem sokan szeretik, ha megmondják nekik, mit tegyenek, vagy ha teljesen figyelmen kívül hagyják. Márpedig te pont ezt teszed a pasiddal, ami miatt egész hétvégén kisebb-nagyobb nézeteltéréseitek lehetnek. Találjatok megoldást a gondokra, ha nem akartok rövid időn belül szakítani! A szinglik pedig ne legyenek túl rámenősek, mert könnyen elijeszthetik a kiszemeltjüket.

Mérleg

Uralkodik feletted, minden róla szól, néha megvonja a szeretetét, rombolja az önbizalmadat. A hétvégén erősen élsz a gyanúval: a pasid nárcisztikus. Mielőtt végleg leírnád, ezt alaposan gondold át, nem csak képzeled-e a jeleket, és annak fényében dönts a kapcsolat sorsáról.  A szinglik pedig nem mernek belekezdeni egy új viszonyba, mert félnek, hogy összetörik a szívüket.

Skorpió

A hétvégén egy ajtó bezárul, míg egy másik kinyílik. Igen, villámgyors változásokon megy keresztül a szerelmi életed. Kész vagy új fejezetet nyitni a kapcsolatodban vagy egyáltalán újra bepasizni, csak ehhez előbb el kell engedned az exedet. Úgy tűnik, a következő napokban végre bekövetkezik ez a pillanat, és szingliként visszatérsz az ismerkedés világába, párban élőként pedig mindent beleadsz a kapcsolatodba.

Nyilas

A pasid valószínűleg már elmenne, de te nem engeded. Manipulálod, és kész vagy mindent megtenni azért, hogy melletted maradjon. Lásd be Nyilas, ez durván hangzik! Nem erőltethetsz rá olyat, amit nem akar. Ismerd be, ha vége a kapcsolatnak, és ne nehezítsd meg a dolgokat. Mindenkinek jobb lesz, ha elengeded, még ha eleinte szörnyen fáj majd.

Bak

Hidegnek, önzőnek érzed a pasidat, és emiatt állandóan kérdésekkel bombázhatod, hogy megtudd, mi a baja. Légy óvatos Bak, mert ezeket a benyomásokat talán a bizonytalanságod, és a félelmed az elhagyástól okozza. Mielőtt elüldöznéd magadtól, próbáld finoman kipuhatolni, valóban van-e baja. A szinglik is most túl rámenősek lehetnek, amivel elijeszthetik a kiszemeltjüket.

Vízöntő

Valaki megérintette a szívedet. Mi erre a reakciód? Kizárod, és  belakatolod az ajtót, nehogy véletlenül megint csalódás legyen a vége. Jaj, Vízöntő, ne légy ilyen bizalmatlan, inkább próbáld kinyitni a szívedet! A párban élők is hasonlóan járnak el, de ők azért, mert érzik: kapcsolatuk a végéhez közeledik, és előre tudják, mennyire fájni fog a szakítás.

Halak

Úgy érzed, megközelíthetetlen a pasid, és túlságosan zárkózott veled szemben. Minél inkább közelítesz felé, annál jobban elzárkózik. Adj neki időt, és hamarosan megtudod, mi a probléma. Talán megbántottad a tudtodon kívül. A szinglik is a sötétben tapogatóznak, nem értik, hogy akivel korábban olyan jól elbeszélgettek, hirtelen miért zárkózott el. Rövidesen erre is fény derül!