Ezen a hétvégén szinte minden csillagjegynek oka lesz örülni a  szerelmi horoszkóp  szerint. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

KOS

Nem számít, mi okozza a feszültséget közted és a pasid között, sokkal jobban fogod érezni magad, mert megoldódik a probléma. Mindketten nyitottak vagytok arra, hogy változzatok, és jobbá tegyétek a kapcsolatotokat, így hamar begyógyulnak a lelki sebeitek is. A szinglikre valóságos angyalként tekint a környezetük, jó pár udvarlójuk lehet!

BIKA

A jelenlegi bolygóenergiáknak hála sokkal közelebb kerültök egymáshoz a szerelmeddel, mint azt lehetségesnek tartottad. Meglepően szorossá válik a kapcsolatotok, de örömmel tölt el, hogy ugyanúgy gondolkodtok a jövőt illetően és nyilvánvalóan tart valamerre a kapcsolatotok. A szinglik is lehetőséget kapnak a hétvégén, hogy meghódítsák a kiszemeltjüket.

IKREK

Valahogy nem vagytok most egy hullámhosszon a pasiddal. Ilyenkor jobb nem is erőltetni a dolgokat. Lehet,  jót tenne nektek a külön program. Ha erre odafigyeltek, és toleránsan, megértően közeledtek egymáshoz, hamarabb helyrebillenhet a kapcsolatotok, mint azt gondolnátok! A szingliknek viszont most nem sok kedvük lesz pasizni.

RÁK

A hétvégén megejtitek azt a bizonyos nagyon komoly beszélgetést, habár a  pasid  megpróbálhatja elviccelni a dolgokat. Ne hagyd magad, hanem dumáljátok meg mi zavar! Csak így léphet szintet a kapcsolatotok, ha tiszta vizet öntötök a pohárba. Ha sehogy sem juttok dűlőre, akkor talán fontolóra kell venned, biztos akarod-e ezt a kapcsolatot.

OROSZLÁN

Tudod, mire lenne szükségetek a hétvégén? Egy kis jókedvre! Hagyjátok magatok mögött a komoly témákat és gondokat, menjetek el kikapcsolódni! Irány a Balaton vagy a legközelebbi  wellness  szálloda, és romantikázzatok! Használjátok ki a minőségi idő nyújtotta varázslatot, ami megédesíti a kapcsolatotokat. A szinglik is tegyék ugyanezt, csak a barátaikkal. Nem bánják meg!

SZŰZ

Nem vagy biztos a kapcsolatodban és a pasid érzéseiben? Akkor ne stresszelj tovább, mert a hétvégén megkapod azt az ékes jelet, ami egyszer és mindenkorra eloszlatja a kételyeidet. Ugyanez a helyzet a szinglikkel is, akik épp ismerkednek valakivel vagy nem biztosak abban, hogy a kolléga, akivel szemeznek, valóban vonzódik hozzájuk.

MÉRLEG

Arra eszmélsz rá a hétvégén, hogy akivel ismerkedsz, az nem pont az a személy, mint akire számítottál. Ez még nem jelenti feltétlenül a dolog végét, a kérdés az: van-e egyáltalán közös bennetek. A párban élők fontos kérdéseket vitatnak meg, és tabutémákat feszegetnek, így többet megtudhatnak egymásról, illetve a (szexuális) vágyaikról. Viszont Mérleg olyat is hallhatsz a partneredtől, amitől megrökönyödsz, és hirtelen nem tudsz mit kezdeni vele. Ne felejts el mosolyogni!

SKORPIÓ

Egy bulin vagy más társasági összejövetelen megismerkedhetsz egy izgalmas személlyel. Ám az illető nem egy szexi pasi lesz, hanem valaki, aki jártas a jóslásban valamilyen szinten, és képes megmondani a jövődet. Olyan dolgokat hallhatsz a szerelmi életeddel kapcsolatban, hogy leesik az állad! Annyi viszont még kiderül a bolygóállásokból: a tartós kapcsolatban élők viszonya komolyra fordul.

NYILAS

Nehezen fogod tudni leplezni az örömödet a hétvégén. De mégis, mi okod lesz az ünneplésre? Szinglik esetén az, hogy viszonzásra lel a szerelmük, és összejönnek azzal, akit az igazinak éreznek. A párban élőknek pedig a pasijuk fog rendkívüli örömet okozni. Kérdés, vajon ezt szavakkal teszi meg, eljegyzési gyűrűvel vagy más kedves gesztussal?

BAK

A szinglik végre hinni kezdenek magukban, és ez ellenállhatatlan vonzerővel ruházza fel őket. Az eredmény nem is marad el, hirtelen mindenki felfigyel rájuk! A párkapcsolatban élők áttörést érnek el, és ez fordulópontot jelenthet a kapcsolatukban. Nemcsak meghittebbé és szorosabbá válhat, de a megállapodás, családalapítás is terítékre kerülhet az esetükben.

VÍZÖNTŐ

Buliba és más társasági eseményekre vagy hivatalos a hétvégén. Semmiképpen se hagyd ki őket, mert minden esély megvan arra, hogy épp ott ismerkedj meg a hercegeddel, de minimum egy roppant izgalmas személlyel. A párban élők kissé le vannak ülepedve, és talán a meleg miatt, de nem sok kedvük van kimozdulni, pedig rájuk férne az új kaland. Legalább esténként dugják ki egy kicsit az orrukat otthonról!

HALAK

Az elutasítástól való félelmed megakadályoz abban, hogy ráírj arra, aki tetszik vagy egyenesen kinyilvánítsd az érzelmeidet. Bokszold le a félelmedet, és tessék lépni, mert a pasi is ugyanúgy akar téged, mint te őt! A párban élők is legyenek bátrak, és vállalják fel a vágyaikat a szerelmük előtt, másképp sosem kapják azt, amiről álmodnak. A hétvégén bármit megkaphatsz Halak, csak kívánnod kell. Hangosan.