A hétvégi horoszkóp szerint a szinglik sikerrel járnak a hódításaik során, míg a párban élők fontos dolgokról beszélgetnek majd. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Eddig nem értetted valaki közeledését, mert ellentmondásos jeleket küldött feléd. De most végre minden letisztul, és talán még az első randiig is eljuttok. Amennyiben a párban élők is bizonytalanok voltak a pasijuk érzéseivel kapcsolatban, ők is bizonyosságra lelnek, és megnyugodhatnak.

Bika

Minden rendben lesz közted és a pasid között. Az egyetlen probléma az lehet: nehezen vagy félreérthetően fejezed ki magad, ami szülhet némi konfliktust. Viszont tökéletes lenne ez a hétvége ahhoz, hogy tisztázzátok a jövővel kapcsolatos kérdéseket, valamint elképzeléseiteket.  

Ikrek

A hétvégén előkerül egy kínos téma, amit talán sokáig kerülgettetek, de már nincs tovább, Ikrek. Öntsetek tiszta vizet a pohárba, ha nem akarod, hogy megromoljon a kapcsolatotok. Azok a szinglik, akik több pasival ismerkednek egyszerre, döntéshelyzetbe kerülnek. Itt az ideje választani!

Rák

Akár buliba mész, akár te rendezed, érdekes emberekkel ismerkedhetsz meg. Kimondottan lesznek olyan pasik, akiknek sikerül egy kicsit magukba bolondítaniuk. A párban élőket nem kis meglepetés éri, mikor a szerelmük elkezdi felvázolni a jövőjüket, és kész lehozni a csillagokat a jegy szülötteinek.

Oroszlán

Nagyon szeretnéd valakinek felkelteni a figyelmét, Oroszlán? Akkor a csillagok azt javasolják: mutatkozz érdekesnek, és dobj fel izgi beszédtémákat! A párban élők is sokat beszélgetnek majd a hétvégén, ami segít abban, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz.

Szűz

A bolygók arra biztatnak, hogy kockáztass, ha szeretnél valakit meghódítani. Hívd el randizni és add tudtára, mennyire bejön neked! A párban élőknek most türelmesebbnek kell lenniük, mert a szerelmük nincs jó passzban. Nyugodtan próbálják meg feldobni, de ha valami nem megy, azt ne erőltessék!

Mérleg

Egy kicsit magad alatt vagy, mert úgy érzed, nem tartotok ott a szerelmeddel, mint ahol lenni szeretnél. Ez azt is jelenti, hogy egész hétvégén duzzogni fogsz, vagy megpróbálsz válaszokat, fejleményeket kicsikarni belőle. Egyik sem túl jó ötlet! Próbálj meg higgadtan, és megfontoltan beszélni vele a vágyaidról.

Skorpió

Olyan dolgok történnek veled és Mr. Biggel a hétvégén, ami megerősít titeket abban az elhatározásban: titeket a sors is egymásnak teremtett, amitől újra egymásba szerettek. A szinglik viszont rájönnek, hogy eddig nem a megfelelő emberrel ismerkedtek.

Nyilas

Fogadd el a meghívást a buliba vagy a programra, ahova hívnak téged, mert ott bőven lesz lehetőséged ismerkedni. Figyeld meg: mágnesként vonzod az embereket, és több pasi elérhetőségét is begyűjtheted. A párban élőknek olyat mond a szerelmük, amitől elolvad a szívük.

Bak

A bolygók mély és élénk beszélgetésre ösztönöznek téged és Mr. Biget. Nem azt beszélitek meg, hogy új, közös hobbikra lenne szükségetek, hanem a  jövőtöket  is, ami elég fényesnek ígérkezik! Meglepően sok fejlődést tapasztalhatsz a kapcsolatodban. Olyan érzésed lehet, mintha az emberedet kicserélték volna!

Vízöntő

Meg akarsz hódítani valakit, Vízöntő? A kulcs a szívéhez a beszélgetés! Mutasd meg, mennyire izgalmas, és érdekes vagy, és add önmagadat! A párban élők kapcsolatát is előre lendítheti a lelkizés: kiderülhet, hogy mindketten ugyanarra vágynak, csak nem merték megmondani.

Halak

Ha tetszik valaki, akkor add a tudtára! Ilyen egyszerű a képlet, ez segíthet megnyerni a pasit, akinek valószínűleg te sem vagy közömbös! A párban élők kirándulni mennek vagy valamilyen izgalmas programon vesznek részt, ami egy kis színt visz a kapcsolatukba. Sőt, eljuthatnak arra a pontra, hogy készen állnak egy következő szint meglépésére.