A hétvégi horoszkóp szerint a párban élőknek dolgozniuk kellene a kapcsolatukon, ahogy a szingliknek is saját magukon, hogy mielőbb rájuk találhasson a szerelem. Gyorsan görgess a csillagjegyedhez, nehogy lemaradj a fontos infókról!

Kos

Kommunikációs problémák nehezíthetik a kapcsolatotokat. Félreértitek egymást, rosszul fogalmazhat egyikőtök, és emiatt összekaphattok. Ha megpróbáltok erre odafigyelni, elkerülhetnétek a civakodást. A szinglik is legyenek óvatosak azzal, hogyan fejezik ki magukat a pasik előtt, nehogy kellemetlenség érje őket.

Bika

Bizalmi problémák merülhetnek fel nálatok. Az lenne a legjobb, ha nyíltan beszélnétek a gondjaitokról, úgy van a legnagyobb esélye annak, hogy tisztázzátok őket, és megmentsétek a kapcsolatokat. Az egyedülállók találkozhatnak valakivel, aki képes meggyógyítani az összetört szívüket.

Ikrek

Mostanában nyugtalan vagy az anyagi helyzeted, illetve helyzetetek miatt, ha közös kasszán vagytok. Még szerencse, hogy rábukkansz egy izgalmas podcastra vagy kurzusra, ami segíthet rendbetenni a pénzügyeiteket és remek pénzszerzési tippeket adhat. Legyen ez a hétvégi program, hogy elmélyültök ebben!

Rák

Mind a ketten vágytok az intimitásra, amiből valamilyen oknál kifolyólag mostanában kevesebb jutott nektek. Az lenne a legjobb, ha beterveznétek pár romantikus programot és összebújnátok a következő napokban. Fókuszáljatok egymásra, és csempésszetek egy kis izgalmat a hálószobába!

Oroszlán

Nem alakul jól a kapcsolatotok, és úgy érzed, a pasid fél lábbal, már kint van belőle? A csillagok arra biztatnak, hogy harcolj kettőtökért. Minden esély megvan arra, hogy helyrehozzátok a dolgokat. A szingli Oroszlánok legyenek bátrak, és vállalják fel az érzéseiket, ha megtetszett nekik valaki.

Szűz

A hétvégén eljuttok arra a pontra Mr. Biggel, hogy készen álltok megvalósítani egy közös álmotokat. Jöhet az üzlet vagy utazás? A szingliknek érdemes lehet változtatni az ismerkedési szokásaikon, mert könnyen megeshet, hogy van valami a háttérben, amivel elijesztik a potenciális pasikat.

Mérleg

Célszerű lenne több minőségi időt tölteni az imádottaddal. Ez a hónap és április a szerelem csodálatos pillanatait hozhatja el neked. Miközben többet tudtok meg egymásról, elmélyül a kapcsolatotok is. Az egyedülállóknak is lehetőséget teremt a sors arra, hogy ismerkedjenek.

Skorpió

A Kosban lévő Merkúrnak köszönhetően sokat tanulhatsz a kapcsolatodról. Segít felfedezni azokat a területeket, ahol boldognak mondhatod magad, és azokat is, amik feszültséget keltenek benned és köztetek. Ez a hétvége értékes tapasztalatokkal és felfedezésekkel tesz gazdagabbá titeket. 

Nyilas

Vigyázz Nyilas, mert hajlamos lehetsz hazavinni a munkát, amitől kiakadhat a pasid, főleg azért, mert nem először teszed. Szóljon rólatok a hétvége, és csináljatok valami olyat, ami kicsit kiszabadít titeket a szürke hétköznapokból. A szinglik is túl sokat dolgoznak, mint akik kerülik az ismerkedés lehetőségét. Erről van szó?

Bak

Mindig van hová fejlődni, Bak. A legmagabiztosabb embernek érezheted magadat a melóban, de nem a szerelemben. Ajánlott lehet szakértő segítségét kérned abban, hogy dolgozz az önbizalmadon. Ezt a párban élőknek is érdemes lenne fontolóra venniük, mert így kevésbé árnyékolhatná be a kapcsolatukat a féltékenység vagy az elhagyástól való félelem.

Vízöntő

Beszélj arról, ami bánt. Oszd meg a hétvégén az érzéseidet a szerelmeddel. Ez elősegítheti a lelki gyógyulásodat és jobbá teheted a kapcsolatotokat is. Szingliként is érdemes lehet rendbetenni a dolgokat az exeddel. Talán pont egy tisztázó beszélgetésre lenne szükség ahhoz, hogy képes legyél továbblépni.

Halak

Ideje magadba fektetni, Halak, akár párban élő, akár egyedülálló vagy. Törődj végre a saját vágyaiddal, tedd azt, ami jólesik, és figyeld meg: így a pasikat is vonzani fogod. Párban élőként is sokat javulhat a kapcsolatotok azáltal, hogy nem vársz arra, hogy Mr. Big tegyen boldoggá, hanem saját magadnak szerzel örömöt.